Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie jest topik

gdzie jest topik

Polecane posty

Gość Gdzie jest topik

o yasmin?Chyba nazywał się:yasmin już jest.Ktoś wie?

Został usunięty - zgodnie z moimi wcześniejszymi ostrzeżeniami. Na topiku pojawiały się nadal oferty kupna/sprzedaży tabletek i forumowiczki nie zgłaszały tego faktu na śmietniku - tak jak o to prosiłam. Widocznie nie bardzo zależało Im na istnieniu topiku.

Gość Gdzie jest topik
Ok dzięki za odpowiedź. Same sobie jesteśmy winne:o

nie ma za co:). Niestety muszę Ci przyznać racje - same sobie jesteście winne - chciałam dobrze, ale nie potraktowałyście moich ostrzeżeń poważnie.

Gość Gdzie jest topik
Teraz widzę,że to poważne ostrzeżenie było;)

BERADETKO. Nie ma czegoś takiego jak ban dla tych osób - nie mamy takiej opcji w panelu administracyjnym, jedynie możemy zablokować (co nie oznacza, że taka osoba nie może wogóle pisać na forum) jedynie nicki czarne, nie mamy możliwości zrobienia niczego z nickami pomarańczowymi. Niby administratorzy mieli nam w tym pomóc, ale jakoś się do tego nie kwapią specjalnie. Nie chciałyście dopomóc w pilnowaniu topiku (vide: regulamin), więc nie miejcie pretensji - wczoraj zanim skasowałam topik znalazłam na nim aż 5 ofert handlowych na ostatniej stronie - mimo, że dyskutowałyście w temacie żadna z Was nie zareagowała. Więc jak sama widzisz to nie tak jak piszesz, że tam były tylko niewinne rozmowy nt. skutków działania tabletek itd. I to nie tak, że nie macie wpływu na to co się pojawia na topiku - po to jest założony w dziale redakcyjnym topik pt. śmietnik, aby właśnie umożliwić Wam reakcję na takowe sytuacje. Ostrzegałam Was Dziewczyny........a mogłam usunąć topik od razu - bez ostrzeżenia.

Przykro mi, że tak się stało.......naprawdę, chciałam to załatwić \"bezboleśnie\" - ale się nie dało.