Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcia84

balsam do ciala brazujacy

Polecane posty

hej dziewczyny doradzzie mi balsam do ciala brazujacy !! mam niedlugo wesele, a nie chce chodzic na solarium bo zauwazylam, ze po mam b.duzo pieprzykow :(

Gość terefereeeeeeeeeeee
proponuje holiday skin -jonsona opalenizna tworzy sie stopniowo , nie widac tak bardzo plam jak przy innych balsamach a co najwazniejsze skóra wyglada naturalnie (ne jest zolta)

Gość soraya- słońce
i bielenda.

Gość ti ti ti
Ja mialam Johnsona...to mi jakos sie dziwnie wybrazowila skora tylko w niektorych miejscach ;) No jest on na noc, a wiadomo,ze w nocy sie spi w roznych pozycjach. Noge sie ociera o noge, na noge, na glowie, hehe. No i sie tak poocieralam,ze same plamy tylko :/ Rak faktycznie nie brudzil mi. I nie pachnie brzydko :)

Preparaty brązujące najlepiej stosować mieszając z balsamem do ciała - wtedy mniejsze prawdopodobieństwo nierównomiernego koloru. Jeśli mowa o weselu, to znakomite efekty bez opalania na solarium daje metoda natryskowa - wprawdzie dość kosztowna, ale przynajmniej pewna. Co do zapachu, to wszystkie środki z samoopalaczem mają składnik utleniający o nieprzyjemnym zapachu.