Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertyery

Jak przetrwać weekend w Katowicach

Polecane posty

Gość ertyery

Znowu jadę do Katowic, będę w tym mieście już chyba z szósty raz czy coś koło tego. I mam nadzieję że się mylę, że czegoś nie znalazłam (jakiegoś centrum z ludźmi) bo jak na razie znam te miasto jako nieomal wymarłe, smutne, bez centrów gromadzących ludzi, szare, postkomunistyczne i to w radzieckim stylu. Taki smutny, szary moloch. O co chodzi??? Katowiczanie, gdzie się bawicie, gdzie robicie zakupy, pod ziemią są jakieś tajne miejsca, których przyjezdny nie zna??? I bardziej serio, jest w Katowicach jakieś centrum handlowe czynne do późna w weekendy? Jest jakieś miejsce z wieloma stylowymi pubami, klubami i tym podobnym? Zaczynam bać się tego miasta i miasteczek okolicznych a jestem skazana na bywanie u was więc czekam na podpowiedzi dotyczące spędzania czasu w wieczory weekendowe, w miejscach publicznych.

Gość ertyery
hmmm... jest jak podejrzewałam, w Katowicach nie ma internetu ;S

jestś jakaś nienormalna. Sorry ale w Katowicach jest największe w Polsce centum handlowe - Silesia City Center i całodobowe Tesco. Kino Helios prócz tego 3 stawy - też duże centrum Puby - grzesznicy w niebie, spirz - niedaleko jest do parku, zoo i piramidy.

Gość jeżeli już to Spiż

Gość mas zracje katowice to wiocha
a ty pewnie jestes z jakiejs wioski na wschoidze, co ?

he, katowice nudne-pierwsze slysze i niewielki szok przezywam. Gdybym miala mozliwosc spedzenia tam weekendu niewiedzialabym co wybrac bo tyle mozliwosci jest.Niestety bywam tam tylko doraznie,co 2 tyg w szkole a potem zmeczona po calym dniu mykam szybko do domku..