Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eMEN

JA i ONA + ON

Polecane posty

Witam . Niedawno moja dziewczyna wyjawiła mi , że chciałaby uprawiać seks ze mną i z jakimś jeszcze facetem tzn . trojkat 1k+2m . Wiem że duża ilośc kobiet maży o takich zabawach . W związku z tym mam kilka pytań do kobiet, które przezyły już tego typu zabawy . 1. Czy taka zababawa nie wpłynie ujemnie na nasz zwiazek , co w konsekwencji doprowadzi do rozstania? 2.Czy jej przypatkiem nie przestało zależecz na naszym zwiazku? Ja tez mam mazenie pokochać w kombinacji 1K+2m , ale nie jestem pewnien czy takie coś jest mozliwe w zwiazku . Boje sie ze po takim czys wszystko sie skonczy :( . Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi .

Gość karrrramba
my uprawialismy sex 2m+ja i nie powiedzialabym ze sie w naszym zwiazku popsulo..wrecz przeciwnie..jeszcze wieksza wiez czujemy.. :)

A mógłby się jeszcze dowiedzieć jak długo byliście ze sobą zanim się na trójkącik zdecydowaliście . My jesteśmy dopiero 3lata ze soba a od 2lat mieszkamy razem .

to wyzej to podszyw..bylismy 2,5 jak zdecydowalismy sie na trojkacik a mieszkalismy od 2 :) to calkiem fajne przezycie..robilismy to 2 razy i myslimy nad kolejnym :)

Gość Prosto_od_koryta
Gorzej niz zwierzeta...

To całkiem podobnie do nas . Mówisz że fajnie było . A myśleliście nad układem 2k+m ?

Gość bardzo polecam

Nigdy nikt nie moze miec gwarancji na to czy zwiazek bedzie trwal czy nie!Jezeli oboje tego chcecie...no i jezeli dorosliscie do takich zabaw to czemu nie?Ja osobiscie nie lubie sie dzielic partnerem z inna osoba ale jezeli ty lubisz.....ryzykuj:)

ale to jest dzielenie sie partnerem bez uczucia..liczy sie tylko sex i nic wiecej.. u nas naprawde po tych doswiadczeniach powstala niesamowita wiez.. :)

Ale o jakiej wiezi ty bredzisz, karrrramba? Sama piszesz \"to jest dzielenie sie partnerem bez uczucia..liczy sie tylko sex i nic wiecej\", wiec, chyba nigdy tego nie probowalas i roisz sobie, bo nie bardzo chyba wiesz o czym mowisz. Od siebie tylko dodam: nigdy o tym nie marzylam. Moze gdybym byla niezadowolona z pozycia albo umiala oddzielic seks od milosci... albo mialabym ku..ska nature czy lubilabym dominacje. Nie wiem, na razie jestem zaborcza, preferuje 2 w 1 (czyli milosc+seks) i nie sadze by takie doswiadczenie mialo pozytywny wplyw na nasze wspolne z partnerem zycie.

Gość eMAN
No widzisz . Ty o tym nigdy nie mażyłaś , dlatego moje pytanie ciebie nie dotyczyło. Moje pytanie kierowane jest do ludzi , którzy to już przeżyli i mogli by podzielić się informacjami na ten temat .

No widzisz. Przepraszam. Zabralam miejsce na Twoim topiku :O Ale wychodze z zalozenia, ze nie trzeba wylewac na siebie wrzatku i skakac z wiezowca by wiedziec, ze marnie sie to skonczy. Niech setka ludzi Ci napisze, ze taka \'zabawa\' to jest to i chwali sobie i zaprzecza, ze zawazylo to na ich zwiazkach, a inna setka - ze to niszcze zwiazek i spowodowane jest raczej nuda w sferze seksualnej, pragnieniem zaznac inne podniety ... Ale to Ty bedziesz patrzyl na te kobiete, to Ty bedziesz widzial oczyma wyobrazni ją z innym, to Ty ... masz odpowiedziec sobie na pytanie: Czy widok jej, przezywajacej wieksza moze rozkosz z innym, nic nie zmieni w naszych relacjach?..🖐️