Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baaaaardzo ciekawa

W jakim wieku przeżyłaś/łeś swój pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość nayumi22
18:) i ciesze sie ze dopiero wtedy.. z tym ktorego wybralam:)

Gość nayumi22
japtek: gratulacje!!! :* :) :) :) :)

Gość 155...
teraz mam 21 i nadal jestesmy razem :)

Gość ehh miało być
15,5 :)

Gość czarna magia
15,5 ? a ty wiedziałaś co robisz?

Gość Agnieszka24
21

Gość haloooo
25 z obecnym mezem

Gość kingga
26 i tyle mam

Gość melamela
20. z facetem, z którym jestem do dziś. było bez rewelacji, ale i bez ceremonii przygotowawczych. potem znacznie lepiej:)

W wieku 19 lat...ale bylo beznadziejnie!!! Juz nie jestesmy razem..za to teraz jest bosko :D Bo to moj maz bedzie, hehe :D

Gość 155...
czytam i jestem w szoku!! Pierwszy raz w wieku 21 lat? O matko, gdzie wy sie uchowalyscie? A do 21 roku zycia chodzilyscie z facetami i co? buzi buzi? Czy to byl wasz pierwszy chlopak? Dla mnie to jest jakies dziwne. Nie znam ani jednej dziewczyny u mnie w grupie na studiach ktora bylaby w tym wieku dziewcia. Wiekszosc ma stalych facetow od kilku lat i napewno nie czekaly z tym az do 21 roku zycia.Smiechu warte!!! Zaraz pewnie ktos napiszesz ze stracil dziewictwo w wieku 30 lat. Umre ze smiechu. Moze nikt was nie chcial, co?

Gość AstaLavista
19:) i było wspaniale!!!z resztą do dziś jest :)

Gość AstaLavista
ale debil ze mnie 18 :)

155 Co jest dla ciebie takie dziwne? A ciebie ludzie mogą zbesztac za to, że byłas jeszcze dzieckiem, może nie do końca rozwinietym psychicznie, które zdecydowało sie na \"krok w dorosłośc\". Ile ludzi, tyle charakterów, opinii i decyzji. Mam znajome wg, których dziewictwo w wieku 20 lat było smieszne, zaczęły uprawiać sex w wieku 15 lat, a teraz są \"szczęsliwymi\" mamusiami kilkutenich dzieci.

Gość izabo
popieram kulawa_gazele jestem dziewica, mam 20 lat i wcale nie czuje sie odlutkiem tylko z tego powodu ze wiekszosc moich kolezanek jest juz po i w dodatku uprawia sex regularnie...wszystko zalezy od ludzkich priorytetow- dla mnie np nie jest wazne to zeby dac sie wyruchac pierwszemu lepszemu zeby tylko zobaczyc jak to jest czy tez zeby miec orgazm...smiechu warte jest to co ty piszesz 155

Gość 155...
dac sie .... pierwszemu lepszemu? czyli jednak - do tej pory nie znalazl sie nikt kto chcialby byc z toba na dluzej. Inaczej juz dawno bylabys po. Ja nie bylam dzieckim i bylam swiadoma tego co robie, co wiecej nie byl to pierwszy lepszy i teraz planujemy slub. A wy dalej czekajcie az w koncu znajdzie sie taki ktory bedzie sie chcial z wami przespac. 20 lat potem 25 potem 30 a potem stara panna.Ha ha ha

Gość anuleczkaa
do 155 coś czuje, że jesteś tępą dziwką

Gość lolabambino
27 :P

Gość 25ala
Do 155... "dac sie .... pierwszemu lepszemu? czyli jednak - do tej pory nie znalazl sie nikt kto chcialby byc z toba na dluzej. Inaczej juz dawno bylabys po" Nie ,nie 155 to ty tak szybko oddałas sie poniewaz miałaś chyba watpliwości co do swojej atrakcyjności.Wolałas nie rezykowac i miec juz za soba swój pierwszy raz bo gdyby nie trafił sie pózniej nikt.Swojego faceta wziełaś na seks?Jeśli parę zbliża jedynie łóżko, takie bycie "razem" nie ma solidnych podstaw.Kiedy ludzie się kochają, są dla siebie ważni,seks traktują nie jako podstawę związku, ale jako ważną składową tego związku opartego na miłości

Gość kasiiiia
do 155 chciałabym cie poznać, żeby ci do dupy nakopać

Gość wiiiki
25- taki był mój wybór

Miałam 17 lat :) Pierwszego razu się nie zapomina :P Ale nadal jestem z tym chłopakiem którym to zrobiłam.... Oby tak dalej 🌼

Gość KiKiii_55
swoj pierwszy raz przeżyłam w wieku 15 lat niestety mojemu chlopakowi pękła prezerwatywa! nie wiem jak to było mozliwe... w domu miałam niezłe starcie z rodzicami ;/ ale nie doszlo do zapłodnienia... okazało sie ze chlopak jest bezplodny.

Gość 25ala
wiiiki ale nie mozna zakłądac ,ze ta która jeszcze nie ma tego za soba musi byc" brzydula"jak to zakłada 155

Gość 25ala
sorry wiiiki nie do Ciebie to miało być

Gość izabo
a skad wiesz 155 ze nie jestem z kims?? i ze nie jest nam ze soba dobrze? jezu przeciez 20 lat to nie jest jeszcze jakis kosmos...dziewczyny!!!...ale widze na szcescie ze sa tu jeszce jakies normalne postacie- nie dziele ludzi na lepszych i gorszych pod wzgledem tego kiedy stracili cnote...bosh...rozbawilas mnie 155, tylko ze ja jestem na tyle pewna swoich racji i wlasnych przekonan ze wogole nie ruszaja mnie twoje szczeniackie poglady