Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest

Dziewczyny w przymalych ciuchach sa zalosne...

Polecane posty

Gość czemu tak jest

Czemu tak jest ze niektore laski ubieraja sie w przymale ciuchy? Nie mowie tylko o tych grubszych, ale dziwnie to wyglada ja widze wysoka, szczupla, zgrabna dziewczynę w przymalych spodniach albo ledwo dopinajacej sie kurteczce? Moje kumpele tez tak mają, jedna ma 175cm wzrostu, wazy ok 60 kg i kupuje kurteczke rozmiar S tak ze ledwo jej sie dopin,a a ona twierdzi ze super wyglada...

Ja mam 170cm:57kg kupuję M bo nie lubię obcisłych rzeczy ale dużo zalezy od sklepu np.ostatnio kupowałam spodnie w Orsay\'u rozm.36 ;)

Gość chodzi tu o to że
obcisłe rzeczy są bardziej seksowne. A Ty mam rozumieć że chodzisz w luźnych workowatych ciuchach ? Nawet dżinsy masz luźne i masz wiszący naleśnik na dupie ? To jest dopiero bezpłciowe.

Gość grgrgrggrggr
autorce nie chodzi o obcisle a o za male rzeczy:p Tez tego nie lubie i jeszcze taka sobie mysli że niewidomo jak zajebiście wygląda:D

Gość dsa
To nie wygląda złośnie tylko seksi. Rozumiem ze ten topik jest twoją desperacką próba leczenia kompleksów związanych z workowatym stylem ubierania na skutek nadwagi

Gość między obcisłym a małym jest
różnica... wysokie laski muszą unikać przykrótkich rzeczy i obcisłych spodni, zwłaszcza gdy tłuszcz im się wylewa

Gość grgrgrggrggr
TO WTGLĄDA ZDECYDOWANIE ŻALOSNIE:D

Gość grgrgrggrggr
A najfajniej dzisiaj moj kolega obrócił sie za jedna taka i mowi: "z nia jest cos nie tak? " Kochane faceci widzą, że chodzicie w za malych ubraniach:D i to ich nie pociaga:P

Gość True Man
Ok, rozwieje wasze wątpiliwości, to nie wygląda sexi, tylko kurewsko. Dziękuję za uwagę:D

Gość między za ciasne
a obcisłe jest różnica. jak się marynarka ciągnie pod pachami to na pewno nie jest sexi. najgorzej wyglądają za małe marynarki i wrzynające się w tyłek spodnie (jeszcze gorzej, gdy nad paskiem wyłazi "balkonik" z sadełka) za ciasne: http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1778827 dopasowane: http://multicurie1.zabrze.net.pl/~edmarket/hana/06-60tx.jpg

Gość True Man
Niedługo będzie chłodniej i znowu pojawią się laski w tych dennych obcisłych kurteczkach, które odkrywają dół:O

Gość panuje ogólny kult
odkrytego brzucha, a że oponka jeje wisi, jednej czy drugiej, one tego nie widzą, szczegół:O

ja tez nie cierpie patrzeć na takie dziewczyny. sama mialam jedne spodnie, ktore przez jakis czas były za ciasne (wylewały mi sie boczki) wiec poprostu do czasu gdy uznalam ze JUZ mogę je ubrac (ogladajac sie ze wszystkich stron) nie zakładalam ich. trzeba miec klase i styl, a nie ślepo podazac za modą. pozatym nie kazdemu panująca moda pasje!