Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garfield_89

inny kolor niż na pudełku

Polecane posty

Gość garfield_89

Cześc, mam ogromą prośbe, czy ktoś mógł by mi doradzic co zrobic, aby rozjaśnic włosy bez konieczności używaniaporaz kolejny farby?? Zafarbowałam pare dni temu włosy z pasemkami blond, farbą o kolorze na pudełku średni blond, jednak zamiast niego wyszedł mi na włosach brąz. chciałam wróci do swojego naturalnego koloru ale nic z tego. nie chce poraz kolejny farbowac włosów bo są już i tak suche. czy wie ktoś co moge zrobic by rozjaśnic włosy?

Gość taka_tam
obawiam sie,ze nic sie nie da zrobić,pofarbowalam sobie wlosy,wyszedł za ciemny kolor,jak juz mialam odrosty wymysliłam,że pofarbuję jasniejszym i wyszedł jaśniejszy-owszem,ale tylko na odrostach,resztę wlosow mialam ciemną,zadzwonilam na infolinię loreal-nr byl na pudelku z farbą i pani mnie uświadomila,ze farba farby nie rozjasni,poszlam do fryzjera,fryzjerka mi odbarwiala wlosy-ja nie widzialam,zeby cos się zmienilo w kolorze (w czasie tego odbarwiania-myslalam,ze bede siwa,albo pomaranczowa),ale pozniej farba dobrze chwyciła na calej dlugości tak wiec-jak chcesz zmienić kolor musisz niestety pomęczyć wlosy-inaczej sie nie da...