Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colle

Czy mu powiedzieć?

Polecane posty

Gość colle

Mam problem. Jestem z chlopakiem od około miesiąca. Bardzo chcę z nim pójść do łóżka. Niejestem pewna czy on wie że jestem dziewicą. Ponieważ spotykałam się z nim kiedyś już i wtedy chciałam jeszcze z tym (seksem) poczekać i dałam mu to do zrozumienia ale nie dosłownie i wtedy rozstaliśmy się. Miałam potem chłopaka ale też z nim tego nie zrobiłam a teraz jestem znowu z tym pierwszym. Możliwe że on myśli że ja już nie jestem dziewicą i boję się ze jeśli mu poiwem to znowu dojdzie do rozstania dlatego tez niezabardzo podoba mi się pomysł żeby mu mówić ale jak to zrobimy to przecież zauważy ... i co wtedy?? Co robić?? Pomóżcie !!! :(((

Gość Wrom
Możesz mu powiedzieć ale na krótko przed współżyciem - raczej się ucieszy niż zmartwi.

Gość ile macie lat

Gość colle
wlasnie tez o tym myslalam zeby tak zrobic , dzieki :)

Gość no faktycznie
colle Mam problem. Jestem z chlopakiem od około miesiąca. Bardzo chcę z nim pójść do łóżka :o :o :o

Gość colle
czemu nie dorosłam ? już mam dosc tego celibatu :/

bo zadajesz dziwne pytania bo jezeli ten twoj chlopak mial by cie zostawic z takiego powodu ......

Gość colle
niewiem czy zerwal z powodu tego ze jestem dziewica ... moze myslal ze bede czekala do slubu czy cos... ale to nie tak. teraz znow jestesmy razem ... kocham go i chce sie z nim kochac !!! :)

Gość colle
wrocil... to jest dla mnie wazne ciesze sie i nie chce go stracic przez jakies dziewictwo ktore i tak niedlugo sie skonczy :)

Gość gość
Co to za dywagacje, musisz mu powiedziec i koniec:o Na klamstwie jeszcze nic nie zbudowano....

Gość colle
niedziekuje ;)

Gość Wrom
Przeciez ona nie chce go zatrzymać seksem przy sobie. Chce rozpocząć współżycie dla własnej przyjemności ale boi się o jego reakcję na dziewictwo (że będzie podobna jak wcześniej). Zupełnie niepotrezbnie gdyż jemu to chyba przedtem przeszkadzał właśnie brak współżycia albo potencjalnie długi czas aż do tego dojdzie niż dziewictwo.

Gość colle
powiem mu na kilka godzin przed stosunkiem ! boje ze jak powiem wczesniej to powtorzy sie to co kiedys

Gość colle
no wlasnie Wrom ma racje !

Gość gość
ale co Ty pitolisz. Stracic dziewictwo z ukochanym facetem to ogromne szczescie - Ty i On powinniscie tego chciec i sie tym wspolnie cieszyc. JEsli Jego ten zajebisty fakt, ze czekalas z sexem na niego dziwi, odstrasza czy nie wiem co, to nie ma co sobie nim glowy zawracac. To naprawde wazny moment w zyciu kobiety, przynajmniej tak bylo u mnie i nie warto przezywac tego z kims, kto nie chce Cie takiej jaka jestes w obecnej chwili.

Gość gość
W ogole gosc, ktory odchodzi od kobiety, dlatego ze nie jest jeszcze gotowa na wpolzycie jest gówno wart:o Co to za gosc w ogole!

Gość Wrom
----------->pozdro600 Niektórzy nie chcą czekać dwa lata na współżycie z partnerką, zależy też od wieku. Przecież jej pewnie nie naciskał tylko odszedł i tyle.

Gość colle
kocham Go i chce to z nim zrobic. On mnie nie namaiwa ani nic z tych rzeczy sama chce . Jest nam razem dobrze ale chce zeby bylo jeszcze lepiej :)

Gość colle
nigdy nie naciskal i nie mial pretensji

Gość gość
2 lata to nie jest szmat czasu, jesli facetowi zalezy na kobiecie....wiadomo ze walenie gruchy wzmacnia paluchy:D

Gość Wrom
----------->pozdro600 Ty taka mądra jesteś a sama czy trzymałaś partnera w celibacie przez dwa lata? I dbałaś o to aby miał mocne palce.

Gość colle
hmm patrze temat w innym kierunku idzie ... trudno. Myśle ze bedzie ok jak mu poiwiem przed... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)

Gość Wrom
--------->colle Bo temat właściwie zakończony - powiedzieć ale jak już będzie wiedział że chcesz to z nim robić i najlepiej tego samego dnia.

Gość gość
Wrom---> trzymalam 1.5 roku, jakos nie stal sie przez to eunuchem.

Gość colle
ok, dzieki za pomoc :)

Gość Wrom
--------->pozdro600 A warto było tyle czekać tak z perspektywy lat? Bo wątpię - znaczy zależy od wieku, 17 to można zaczekać.

Gość gość
20, warto bylo:), ale kazdy robi wg uznania