Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloszekdeszczowy

Bojeeee sie!!!

Polecane posty

Gość kaloszekdeszczowy

od pazdziernika zaczynam studia i szczerze mowiac bardzo sie boje.wszyscy dookola mowia ze 1 rok najgorszy ze musze jakos przetrzymac i to mnie strasznie doluje.mam ochote rzucic te studia:-(a jeszcze sie nie zaczely

Gość a ja sie boje bo jutro egzam
i jak nie zdam to mnie wywala a powinnam sie w tym roku bronic, nie moge dojsc do 4 roku i ja pierdole, 1 rok to przy tym BAJKA!!

tez zaczynam... ba, nawet kolosa mam na pierwszych zajęciach. Ale co tam...przeżyję to jakoś.Slyszalam ze na moją uczelnię trudniej jest się dostac niż wylecieć :P

Gość nie bój się
będzie dobrze 🌻 poznasz nowych ludzi a te ploty o pierwszym roku to bzdury. u mnie najgorszy był 4 rok, u koleżanki 3.

Gość eteryczna meduza
Ja właśnie skończyłam pierwszy rok na UW. Także obawiałam się, że będzie cięzko, a przy minimum wysiłku osiągnełam dobry rezultat [ średnia 4, 8] Teraz będzie stypendium :) Naprawdę dla mnie studia to nic w porównaniu z liceum :P

Gość devon yamakzi
dla mnie studia to rok nudy nie wiem jakas leniwa sie robie na "starosc" wole nawet nie myslec co bedzie jak dopadnie mnie 40 heheheheh nie ma sie co bac u mnie niby mial byc pogrom ale nie bylo bo teraz mlodziez woli za granice wyjechac i uczelnie sie obawiaja nie wiem jak jest na innych kierunkach ale u mnie wrecz walcza zeby bylo jak najwiecej studentow zeby 1 roku nie przebrnac trzeba calkoicie miec studia w dup...