Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikomu nie podpadłem

nie rozumiem i z jakiego powodu ktoś porysował moje auto na parkingu zostawione?

Polecane posty

na aucie moim ktoś zostawił trzy długie rysy zrobione ostrym narzędziem aż do blachy , potrafię wykonać zaprawki i poradzę sobie ale dlaczego ludzie mają takie pomysły aby zniszczyć cudzą własność , głupota czy zazdrość ?

Gość totalna głupota

Gość dziewuszkaaaaa
no niestety raczej zazdrosc :-( wiesz ludzie sa zawistni i zazdrośni i równiez nie moge zrozumiec takiego zachowania,a niestety spotkałam sie z tym 2 tyg temu rowniez na parkingu stało auto mojego taty ktoś bez podstawnie uderzyl w bok tak ,ze była dziura :-/

ostatnio były dwie głośne sprawy , gnojek malował na ścianach napisy sprayem , niszczył i bezkarnie chuliganił , więc trzech doroslych złapali gnojka , wsadzili go do bagażnika i wywieźli do lasu , kazali gnojkowi w lesie aby wykopał swój grób , strzelali z wiatrówki i nad jego głową pociski ołowiane przelatywały , kiedy gówniarzyk został wrzucony do tego dołka narobił w gacie , taki z niego wielki bohater . Teraz trzech dorosłych gości zostało tymczasowo zatrzymanych przez Policję do wyjaśnienia .

to glupie zabawy , albo spaczenie umyslu , bo inaczej tego nie potrafie wytlumaczyc:O Mi tez kiedys porysowano samochod, jakby zlapala tych gnojkow to bym im nogi z dupy powyrywala :O

Gość troche przekreciles...
Gnojków bylo paru kazali im sie rozebrać do naga i biec do domu przed samochodem...

druga głośna sprawa - pewien buisnesmen postanowił się zemścić na trzech młodych , ponieważ jego auto kamieniami obrzucili , więc trzy osoby z rodziny dobrał i sami wymierzyli sprawiedliwość gówniarzykom, zatrzymali gnojków i do lasu wywieźli , w lesie gówniarze musieli się do naga rozebrać i biegli nago przed maską auta buisnesmena kilka kilometrów , wątpię w to aby kiedykolwiek jakieś auto kamieniami obrzucili . UWAŻAM, ŻE POLICJI NALEŻY POMAGAĆ !