Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jak palec

NIE MAM ZNAJOMYCH- co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość sama jak palec
to chyba jeszcze nie TO... widzę, że Wy tez nie wiecie dlaczego jestem sama :( Lizusem nie jestem na pewno :P a co do poczucia humoru- to naprawde je mam.....chyba aż za bardzo :D Czasami wydaje mi się...-to bardzo egoistyczne przekonanie-...ale czuję się jakby cały świat spiskował przeciwko mnie... :(

Gość nannyNYC
No sluchaj, masz kontakty z ludzmi, umow sie na piwko albo na pogaduchy z kims slabo znanym, tak sie zawiera znajomosci. A jak juz masz 5 znajomych to oni tez maja znajomych i nagle zaczynasz poznawac tlum. I nie gadajcie bzdur, ze ludzie was odtracaja, po prostu jestescie przewrazliwieni na tym punkcie, to typowa cecha samotnych.

Gość sssssssss.........
Trzeba nauczyc sie wychodzic ludziom na przeciw, pielegnowac kontakty, a nie czekac az ktos sie odezwie. Jesli Ty przejmiesz inicjatywe, ludzie tez zaczna do Ciebie dzwonic i zapraszac na imprezy ....

Gość zawsze mnie zastanawiało
czemu większość pisze o znajomościach głównie w kontekście "zapraszania na imprezy". Jak rozumiem kluby i dyskoteki? (wspólne wyjścia) Przecież taki klimat nie wszystkich kręci