Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmen electraa

niezadowolona z blondu po wizycie u frzyjerki Za JASNY!

Polecane posty

Gość carmen electraa

Frabuje wlosy na blond, tym razem zrobilma to u innej fryzjerki i kolor wyszedl inny niz zazwyczaj, nie blond ale siakis zoltawy, nie podba mi sie bo jest dla mnie za jasny, myslalam ze po 2 tygodniach kolor sie ustabilizuje, ale nic dalej jestem wkurzona mocno, czy znacie jakies kosmetyki, domowe specyfiki zeby zrobic z tego zoltka normalny kolor np. platynowy blond, troszke przyciemnic??

Gość Wylać se kawę na łeb

Kup sobie w salonie fryzjerskim szampon i odzywke w piance z LOREAL, specjalnie do blond wlosow, by nie mialy zoltego koloru te produkty sa maja fioletowy kolor sa rewelacyjne, ja ich uzywam polecil mi fryzjer i bardzo jestem zadowolona

Gość Piła
Ja bym poszła do fryzjerki i kazała sobie cos z tym zrobic. I na pewno bym nie zaplacila gdyby mi sie nie podobalo to co mam na glowie.

Gość basiulekk
mozna popolukac w fiolecie

Gość carmen elektraaa
Blondi, super brzmi ten opis, gdzie mozna dostac taki szampon, wystarczy drogeria, czy musi byc zaklad ferzyjerki, apteka, czy tylko na zamowienie?

kup w hurtowni fryzjerskiej plukanke srebrmna do wlosow-buteleczka kosztuje okolo 10 zl .i wystarcza na bardzo dlugo bo daje sie tego tylko pare kropelek aby woda byla lekko fioletowa a ja uzywam i jestem bardzo zadowolona :)