Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zponiewierana

mam dosc tego stazu

Polecane posty

Gość zponiewierana
hehe to ja umiem obslugiwac tylko 3:(hehehhe boze to jest normalnie komedia - trzeba sie od tego jakos odciac, olac.. przebolec...:)

ja to sie nie naucze kserowania bo tu w urzedzie jest od tego facet zatrudniony kotry kseruje. ale jak bylam na praktykach studenckich w PKO to sie nauczylam tam obslugiwac ksero heheeh:)

Gość Muliii
jaka placa taka praca ;)

Gość Muliii
ja dalam se na luz nie przejmuje sie tym wogole... jestem mloda i dam se rade gdzies indziej ale napewno nie bede szukala w ksiegowosci

jzu nic nie mowiac o tym ze załapiesz sie po stazu na robote sa szanse znikome...

Gość nie nooo
tez kiedys byłam na stażu, ale babki dawaly mi taka samą robotę jak i one miały, ogólnie trafiłam na fajny dział, więc Wam wspólczuję. Potem po stażu długo nie umialam znaleźc pracy, potem zmieniałam ją pare razy... wiele sie nauczylam o ludziach a niejednego jeszcze doswiadczę. Kiedys nie myślałam, że sa takimi fałszywymi chamami, ale sa niestety... trzeba miec oczy szeroko otwarte. Skoro nie zależy Wam na tej pracy to prostu spróbujcie przetrwac i wrzucić na luz, przynajmniej macie kompa i net, ja nie mialam takiej rozrywki :) bądźcie miłe i pijcie kawke - ich strata, bo moglybyście im ulżyć w pracy :) a jak nie chcą to nie.

Gość Muliii
wiem ze nie bedzie łatwo z praca ale jedna mam juz soba teraz staz wiec jakies doswiadczenia mam z praca i ..ludzmi wiem jacy potrafia byc...

Gość nie nooo
to dobrze, trzeba o tym pamietać:) i byc czujnym :) wiem że moze to brzmieć okropnie ale... przezyłam to.

Gość Muliii
wlasnie rozcinam wyciagi bankowe - 'fucha nie z tej ziemi" hahahah musze sie oszczedzac zeby sie nie przemeczyc;p