Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enteraaaa

płacz dziecka -GESTE SLINY-krztuszenie-czy to normalne?

Polecane posty

Gość enteraaaa

skad taka slina gesta?

Gość enteraaaa
ma 2 m-ce-poki co nic nie widac jak tak sie dzieje to czest jest przestraszony-zwykle po ulaniu:(

Gość enteraaaa
ja tez karmie piersia ale to zdazyło sie 2x-z tym ze mały az sie zanosi od płaczu:(

Gość wyjątkowo się zgadzam
A może ma kolkę i do tego ten cofający sie pokarm może mu draznić gardełko. Jak cos Cię niepokoi to naprawdę warto porozmawiac z pediatrą.

a moze cos zjadlas ciezko strawnego??? jak kuba mial 3 tyg ja pokusilam sie o malego paczka- takiego na wage. wyladowalismy w szpitalu. diagnoza byla ze bakteria w moczu - pozniej to wykluczyli, pozniej ze powrot zoltaczki, ale polozne stwierdzily ze moglo zaczac sie od zjedzenia przeze mnie czegos. I od tej pory pilnowalam swojej diety;) moja kolezanka ma 3 mc malca. pila przy mnie kawe i powiedziala ze maly czasem jest pobudzony dziwnie- a moglo to byc od kofeiny- odrazu odstawila filizanke:)

Gość enteraaaa
ja tez popijam mała rozpuszczalna:(od dzisiaj herbatki owocowe w takim razie-pediatra bł u nas ostatnio i stwierdził ze mały to okaz zdrowia-zaznacze ze ten lekarz jest ok-bo w przychodni to ja dziekuje-ale tez nie wszystko wybada w domu na miejscu

z herbatkmi tez uwazaj. szczeze mowiac wiem ze jakis nie mozna ale nie wiem jakich. ja pilam -czarna- ale bardzo slaba i moze 2 szklanki dzienni i bez cukru;)

Gość enteraaaa
najbardziej ta slina mnie niepokoi-zeby sie nie zakrztusił bo ja do tego panikara jestem wtedy

nie panikuj- jak dziedzko sie zakrztusi to wtedy kladsziesz je na brzuszku na swoich kolanach. mnie to kilka razy pomoglo. moja mama karmila kube jablkiem- maly sie zakrztusil a babcia panika w oczach i zaczela go walic po leckach. Spokojnie wzielam na kolana i odkrztusil . mi tez odrazu adrenalina skacze, ale spokoj jest najwazniejszy. kiedys kuba wymiotowal - wezwalismy pogotowie. zwymiotowal przy p.doktor- kazala mi wziasc go na kolana w pozycji siedzacej.

Gość enteraaaa
dzieki znajoma :)