Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vale tudo

Jak stać się pedantem ???

Polecane posty

Gość vale tudo

Jestem straszny bałaganiarz, chce coś zmienić w życiu i wiem, że to by mi pomogło...miał ktoś podobną metamorfoze???

Mnie nie pomoglo,ale troche sie pewnych rzeczy nauczylo,nie cierpie pedantyzmu,dla mnie to w pewien sposob meczace i chore...

Gość chujnie
przeczytalam...jak stac sie pedalem :o:o

a ja uważam,ze trzeba wypośrodkować zgadzam się,osoby CHOROBLIWIE pedantyczne są okropne właściwie nie do zycia w społeczeństwie ale bałaganiarz też ma upierdliwy charakter,szczególnie jak jego połówka bedzie \'\'normalna\'\'-skończy się awanturami,bo ile mozna za kogoś sprzątać a moja rada dla VALE TUDO brawo🖐️ dla ciebie,za chęci,ze chcesz się zmienić,a nie tylko machnąć ręką zacznij od tego,ze kładź wszystko na swoje miejsce!!! po przyjściu do domu np ciuchy ,nie ciach na krzesło tylko od razu do szafy, i tak samo klucze ,dokumenty,nozyczki itp itd zobaczysz jak to upraszcza życie i zaoszczedza nerwów i czasu napisz pote m co i jak pozdrawiam

Gość Warsaw rules
Beatka :P🖐️

Gość ja tez bym chciała byc porzadn
jestem bałaganiara, zcesto zalatana, wiecznie czegos szukam, mam bardzo dobre wyniki w nauce, ale gdyby nie moje bałaganiarstwo byłyby zapewne lepsze