Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to patriotyzm

polska to...

Polecane posty

Gość co to patriotyzm

dno i zero calkowita porazka!

Gość a ja mam na mysli
kraj obludy i hipokryzji ani pracy, ani normalnych serdecznych ludzi, ani pieniedzy NIC! mogli nas zagarnac niemcy- przynajmniej nie byloby tu tak badziewnie!

Gość mniej niz zeroooooo
OOOO! mniej niz zero! ooo! O! O! O! O!

Polska to kraj, w którym sie urodziłam, w którym żyję i w którym umrę

Gość a swoja droga
fajne mamy zdanie o naszym kraju:O

Gość do ewy
umrzesz bo tak Ci tu dobrze czy jestes asceta?:P patriotyzm to milosc do kraju...ale zamamietajmy ze zawsze kocha sie za cos... nigdy za samo istnienie! NIGDY!

Kraj jak każdy inny. Rząd do bani, ale kto go wybrał? Miejmy do siebie pretensje, nie do kraju... Potrzebny kolejny elektryk, który przeskoczy przez płot.... :o

Gość 2 kaczory
i ptasia grypa!

Polska to kraj, w którym się wegetuje... Jak mam uczyć swoje dzieci miłości do ojczyzny, jak od tej ojczyzny dostają kopa już na początku swojego życia?! Moje zdanie jest takie, Polska jako kraj jest piękna ale jako państwo jest beznadziejna.

Polska byla by calkiem fajna,gdyby nie ta polityka cała..nie ma kto jej dobrze pokierowac..powiinismy sie cieszyc ze mamy takie polozenie geograficzne,gdzie nie spotyka nas zadna kleska zywiolowa..czasem jak ogladam w telewizji o tsunami czy huraganach az plakaz sie chce.owaszem wystepuja u nas powodzie,ale to juz inna bajka.

umrę tu, bo tu się urodziłam i tu żyję, taka kolej rzeczy ani się nie umartwiam, ani nie szaleję żyję po swojemu poprostu kraj jest mi obojętny, jakbym sie urodziła w Kanadzie albo na Białorusi, to pewnie tam bym żyła i umarła ale urodziłam się w Polsce mogło sie trafić lepiej ale i gorzej, zwłaszcza jak pomyślę o krajach islamskich to dziękuję Bogu, że jestem Polką w Polsce

Gość do ewy
a jak pomyslisz ze moglas sie urodzic w stanach, kanadzie albo w irlandii? to co? jestes zla na boga?:P dlaczego polacy porownuja sie tylko do gorszych?:P