Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

studiował ktos z Was turystykę?

Polecane posty

czy są to trudne studia? jak wyglada wf?? jakie cwiczenia sie wykonuje...basen czy raczej silownia? czy duzo matematyki?

Gość katiss
...tak ale nie na uniwerku, tylko w prywatnej szkole. Na wf-ie bylo roznie: raz zajecia na sali, raz silownia...a matematyki nie bylo wcale...uff! Pozdrawiam:0)

ale ja tez ide na prywatne ;)) tylko przeraza mnie ta sala gimnazstycza....a był basen? czy mozna naprywatnych zwolnienie przyniesc??

Gość devon yakamazi
po co idziesz na turystyke jak nie lubisz zajec sportowych bez sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!! idz lepiej na pedagogike turystyka bedzie dla ciebie za trudna

nie bedzie za trudna,po prostu ja nie lubie wf z powodow takich,ze mi sie nie chce cwiczyc,albo chodzic spocona..tak w ogole to jestem wysportowana,ale nie lubie zajec..moze dlatego ze mam zle wspomnienia...wole chodzic np na aerobic czy silownie.

Gość mirkka
turystyka i trudne???? przecież to studia do niczego

Gość katiss
...skonczylam te studia "do niczego" i pracuje w moim zawodzie!!! A trudne nie sa... i uwazam, ze jezeli studiuje sie rozne kraje i ich kultury, co jest dosc interesujace, to nie strata czasu... A potem mozna podrozowac... devon yakamazi...sa rozne dzialy turystyki, gimnastyka nie jest potrzebna do siedzenia za biurkiem (no chyba ze palcow do stukania na komputerze...) moze co innego, jesli chodzi o przewodnika gorskiego:0)

Gość katiss
onaK nie przejmuj sie, ja tez nie bylam orlem z gimnastyki ale bylo sympatycznie na zajeciach wf-u i mozna polabowac... Wszystko zalezy od tego, do jakiej szkoly sie wybierasz... zycze powodzenia i popieram wybor:0)

dziekuje ;) mam nadzieje,ze sie uda ;) a powiedz mi czy na turystyce sa same łądne,szczuple dziewczyny?? bo taka szczupła to nie jestem,nadwagi tez nie mam,ale tu i owdzie mam sadełko..

Gość katiss
oooo na pewno nie... waga waha sie i osobowosc rowniez... nie boj sie bedzie ok, a jak nie masz figury modelki (ja tez nie!), to wiedz, ze jesli zastapisz ja poczuciem humoru i inteligencja, to przynajmniej bedzie ci sie dobrze studiowalo. Mialam taka jedna "modelke", co w glowie pusto i nie bawila sie tak dobrze jak inni...

ale byly takie grubsze? no bo ja waze..66 kg ;/ i mam 167 wz boje sie ze bede najgrubsza...na jakjiej uczelni studiowalas? bo ja jestem z lublina

Gość katiss
cycnik...to zmien pas i zjezdzaj, bo zawadzasz...

Gość katiss
onaK zobaczysz, ze to nie ma znaczenia. Ja studiowalam w Bielsku-Bialej, szkola byla mala ale sympatyczna i co najwazniejsze mam dyplom...

wiesz troce to krepujace dla mnie wlasnie na tym wf..tym bardziej boje sie bo moj chlopak ze mna bedzie studiowal..wiesz jak to baby maja..moze przesadzam,ale po protu sie boje..

Gość katiss
rozumiem...ja tez sie krepowalam ale nie ma czego, jesli bedziesz wesola, to szybko sie zintegrujesz z innymi wartosciowymi ludzmi, bo tylko ci powierzchowni patrza przez pryzmat ciuchow i makijazu... Plus dla Ciebie, bo nie bedziesz sama. A w jakiej dziedzinie chcialabys pracowac?

Ja studiowałam turystykę i rekreację na politechnice :D Miałam i matematykę i całe mnóstwo przedmiotów związanych z marketingiem :) Mialam i basen 🖐️ i zajecia na sali gimnastycznej🖐️ Studia fajne były :d ale to juz 2 lata temu jak się skonczyly:p

wiesz my z moim chcemy otworzyc hotel w przyszlosci.wiec to hotelarstwo sie przyda.turystyka tez jest ciekawa sama w sobie. chcialabym poznac fajnych ludzi bo w liceum nas wszyscy odrzucili z zazdrosci ze jestesmy razem..potrzebuje jakis kontaktow a Ty? czym si eteraz zajmujesz? i na jaki temat pisalas prace licencjacka?

Gość katiss
...prace pisalam na temat Paryza, miasta w ktorym teraz zyje. Kontynuowalam tutaj studia i pracuje u TO francuskiego robiac programy wycieczek do Polski... a wy jesli chcecie otworzyc hotel (proponuje jak najszybciej w Krakowie, bo katastrofalny brak), to namawiam do kierunku "hotelarstwo".

zostal mi jeszcze 1 rok turystyki a potem wyjezdzam na stale:) chcialabym zostac stewardesa ale czy mi sie uda? zobaczymy:) pozdrawiam i powodzenia zycze🌻

Gość katiss
...to znaczy, ze dwa w jednym? Jak masz mozliwosc, to odrazu przejdz na specjalizacjie hotelarstwo, bo pewnie na takich ogolnych kierunkach bedzie pelno rzeczy, ktore ci sie nie przydadza...

i jak Ci idzie na tym kierunku? trudno jest? opowiedz cos o niej. ;)

Gość katiss
Winogronka8 bedziesz robic specjalny kurs? Slyszalam, ze jest taki w W-wie...

u mnie jest taki kierunek! turystyka i hotelarstwo specjalizacje: hotelarstwo i gastronomia albo obsluga ruchu turystycznego

katiss nie slyszalam ze sa jakies kursy:( a masz jakies namiary? tylko ze ja ze slaska jestem:(Wiem,ze kiedys bylo w Krakowie studium dla stewardes ale zostalo zlikwidowane...jesli chodzi o kierunek to calkiem przyjemny;)

Gość katiss
onaK wybierz zdecydowanie hotelarstwo...