Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczucha..

powiedzaił mi ze mam mu sie oświadczyć

Polecane posty

Gość kaczucha..

niechcę , chciałabym aby on sie oświadczała on mówi ze ja mam. nie zrobie tego. a slub powoli jest załatwiany a zaręczyn niema. głupie to wszystko. a musza byc te zaręczyny wogóle? zle mi tylko bo kazdy bedzie pytał o pierscionek:O

Gość moj tez mi tak powiedzial
to mu odpowiedzialam ze mu sie nie oswiadcze bo go nie chce hehehe na drugi dzien przybiegł z pierscionkiem:) dzis jestesmy dwa lata po slubie

Gość kaczucha..
tez mówiłam mu ze jak mi się nie oświadczy to nie ma slubu, ale on nic nie robi sobie z tego. moze w końcu cos wymysli, ale moze sie wstydzi bo nie wie jak? raz mówił no OK. załozył marynarke na piżame i podszedł,a ja mówie ze ma byc pierscionek, nastrój a nie takie cos. poszedł. oburzyłam się i mówię nie zdejmuj , chodz, chodz...ale juz nie podszedł. ah szkoda. wy macie takie ładne zaręczyny a ja nie. a slub załatwiany, czyz nie durne to?

Gość miseczka
strasznie durne!! Jak cholera!! Może mu nie zależy. Jest z Tobą z musu albo nie chce mu się szukać innej. Dla mniej to skrajny brak zainteresowania Tobą!!

Gość kaczucha..
nie jestem materialistka, szkoda kasy na pierścionek bo mamy współny budżet, ale powinien poprosic mnie chociaz o ręke i zaprocić z tego tytułu np na pączka. a tu nic. czeka aż ja sie oświadczę, czuje ze mu wstyd i nie wie jak teraz to zrobic. juz dawno powinien sie był oświadczyc a nie czekac. w sumie mozna miec slub bez zaręczyn . no ale ja chciałabym.

Gość ja nie miałam oficjalnych
oświadczyn z pierścionkiem, bo nie lubię biżuterii i żaden pierścionek mi sie nie podobał wtedy. Postanowiliśmy się pobrać i tyle. W 10 rocznicę ślubu dostałam piękny bukiet moich ulubionych kwiatów w którym było skryte pudełeczko z przepięknym pierścionkiem. Powiem wam, że było to wzruszające :-) Więc tak inaczej tez mozna :-)

Gość kaczucha..
mój sie by nigdy nie domysliłani na oświadczyny ani na rocznicy ani na urodzenie dziecka.moja znajoma jak urodziła dostała złoto, ciagle cos inne dostają.

tyle walczylysmy o rownouprawnienie ze i oswiadczyc sie mozemy;) powodzenia:D

Gość buhahaha
"Ja mu mówie - masz sie oswiadczyc a on zalozyl marynarke na pizame , ja mu mówie a gdzie piescionek a on zdjal marynarka ja mu mówie choc a on juz nie chce".... O kurcze... ale sie usmialam... a po co pierscionek? marynarka na pizame to moze styknie zawleczka od zatyczki napoju tymbark :P

Gość kaczucha..
a czemu by nie? a tu nawet zatyczki nie było, ani złotka z czekolady

Gość kaczucha..
ja o uprawnienia nie walczyłam:O chce pierścionka!! chce zaręczyn!!!