Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandeczka

Jest ta praca w końcu czy jej nie ma????

Polecane posty

Czy jest mozlwie znalezienie pracy we Wrocławiu dla osoby ktora skonczyla 4 kierunki studiow, posluguje sie dobrze anglieskim i ma rok doswiadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym???I jak wiecie cos na ten teamt to czy mozan spodziewac sie zarobokow na poziomie 2500 zl netto???

Gość pewnie ze jest mozliwe
tylko trzeba byc operatywnym i dobrze poszukac;) b sa ludzie ktorzy skonczyli kilka kierunkow a w ogole pracy nie potrafia znalezc:P

to prawda...trzeba byc operatwynym. Ja wychodze z takiego zalozenia ze jak ktos chce proacowac to bedzie pracowal a jak ktos nie chce to znajdzie 1000000 wymowek zeby nie szukac i bedzie zwalal na to ze jej nie ma.

Gość echhhh
prca jest, ale z porządnymi pensjami to już gorzej. wiem, szukałam, teraz siedzę za 1400. cieszę, się, ze nie mam kolejnej za 1000 ale i tak jest tragedia, co to jest 1400 złotych, dla osoby z wyższym wykształeceniem i doświadczeniem już, której nie trzeba porwadzic za rączke. a żyć trzeba i na laurach też nie można osiąć, dokształcać się trzeba, ale kurna za co????????????