Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100dentka

Panie z Dziekanatu

Polecane posty

Gość 100dentka

Co powiecie na ich temat.. :) Zwykle ludzkie kobity a budza czasem tyle nieludzkich emocji w biednych zagubionych studenckich duszach.. najczesciej wtedy gdy owi studenci maja tyle spraw do zalatwienia: sesja, stypedia..itp..

Gość to zaprawa przed
prawdziwymi urzędnikami ;)

U nas były niezwykłe , całym wydziałem trzęsły , PAni Jadziu , PAni Teresko , pozdrawiam.Z którwej strony podłozyły dziekanowi podanie , taka była odpowiedź...Oj , warto było dobrze życ z paniami z dziekanatu:D

Gość 100dent
eeeee tam jak sa ładne to nie ma problemu:)

Gość 100dentka
taaaa :* riiissspeeekkkttt...ooczzyywwiiissciieee :P:P:P:P Nie ma to jak wieelkiee cyyyceee i duuza faaluujaaacaaa duppaaa od paczkow i kaawyyy :D:D:D

Gość 100dent
noooo baaaaaaaa,trzesaca sie cialko to podstawa:D byleby tylko sie dobrze poruszaly ,nie musza myslec bo w koncu nie od tego tam sa;) Ach te duuzeee tylki;)))

Gość ruda lola
drugiej takiej pani Anety z dziekanatu na wydziale biotechnologii i hodowli zwierzat na AR w Szczecinie nie znajdziecie :P mialam na nia sposob - lubila moja kolezanke-doktorantke wiec jak cos chcialam od anetki to wysylalam kolezanke ;)

Gość 100dentka
100dencik.. Ty chyba pomysliles instytucje.. Moj kochany :*** panstwowa z publiczna ;D

Moja Pani z Dziekanatu - hm....zadek jak szafa trzydrzwiowa z lustrem, niewyparzona gęba, krzyczała na wszystkich i za wszystko - za to,ze za duzo ludzi w kolejce stoi, za to,ze ktoś się oparl o ladę, za to,ze jakiś chłopak wszedł w czapce, za to że ktoś nie wiedział gdzie się składa podanie...itd. Kobieta \"świetnie\" pisała na kompie - 1 paluchem waliła w klawisze i baaaardzo często się myliła. A poza tym nigdy nic nie wiedziała. Nie chciało jej się zadka ruszyć po pieczatkę do drugiego pokoju, tylko odsyłała studentów. Indeksy traktowała jako spodki pod kwiatki!!!! I ogólnie to strasznie warczała na studentów. Szczęsliwie teraz jest bardzo sympatyczna młoda Pani, która we wszystkim się orientuje i dla każdego ma dobre słowo i uśmiech:) Pozdrowienia dla Pań z dziekanatów:)

Gość wspominam tragicznie
nic nie wiedziały darły sie na biednego studnenta zero zrozumienia czy choćby litości WREDNE ISTOTY!!!!

Gość ferro
a nasze panie /no może poza jedną /są zajebiście fajne i pomocne(Wydz.RiTV Uś) pozdrawiam Je przy okazji:)

Gość stara studentka
Na UAM były nieciekawe,ale na Politechnice Wydział budownictwa -architektura -super,uwielbiały mojego męża.Pozdrawiam je serdecznie:)Co to były za czasy???

Gość 100dentka
Dzieki za złapanie tematu!!! Skad sie wzial?? wlasnie staram sie od 30 min dodzwonic do dziakantu studiow podyplomowych i... hmm.. tiiiit tiiit tiiit.. zajete.. eh...

Był taki dowcip na ten temat. Przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie. Lekarz pyta: Co pani jest? A baba na to : Dziekanat

Da się z nimi żyć ale niektóre to po prostu zasiedziałe stare kurwy - a jak byłoby przyjemnie jakby w dziekanancie siedziały fajne panie nie koniecznie młode ale znające się na rzeczy i potrafiące pomagać zamiast spławiać - ech - chyba jedyne fajne to te s Polibudy Poznańskiej - ale to po prostu inna mentalnośc ludzi 🖐️ :(

hmmm tak sobie czytam i przypominaja mi sie moje panie z dziekanatu tez potrafily dac w kosc biednym studencinom ale dla mnie byly zawsze mile moze dlatego ze zawsze sie do nich usmiechalam i mialam zrozumienie dla ich pracy ja nie narzekam :) dochodzilo do tego ze kolezanki zawsze braly mnie ze soba do dziekanatu. Nigdy nie zdarzylo mi sie zeby ktoras z nich odmowila mi pomocy lub nie wytlumaczyla o co chodzi wrecz przeciwnie zawsze moglam na nie liczyc slowem duzy plus dla tych kobitek :) i prosze miejcie zrozumienie dla tych pan i ich naprawde ciezkiej pracy zwlaszcza w czasie sesji a tak przy okazji AŚ ( wydzial pedagogiczny i nauk o zdrowiu ) ta uczelnie ukonczylam i zapewniam ze na usmiech i sympatie odpowiedza tak samo :)

Gość Optymistka
Na wydziale filologii wschodniosłowiańskich i lingwistyki stosowanej na UW panie są okropne. Ale na psychologii wyglądają jak naćpane. Pozdrawiam panią Lilę i rudą z katedry fil. ukraińskiej:P Niecierpię Was przebrzydłe stwory, wszystko utrudniacie, jakbyście nam zazdrościły młodości i czasów studenckich!!! Nikt Was nie lubi, nikt!