Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniuhha

Czy marihuana uzaleznia?

Polecane posty

Gość aniuhha

bo ja slyszalam ze to jest lagodna uzywka i nie uzaleznia Czy ktos moze wie cos wiecej na ten temat

Gość ostatnio ktos mi powiedzial
ze thc uzaleznia psychicznie ale nie fizycznie, wiec jak potrafisz sobie powiedziec nie to mozesz palic bez obaw.

Gość mam lepszy sposób
jeśli wychodujesz sobie marihuanę od ziarenka to zpewnością się nie uzależnisz bo nie ma w marihuanie substancji uzależniających Ale od kupionej można się uzależnić niestety fizycznie, bo dealerzy i producenci nasączają ususzone listki jakimiś środkami które uzależniają :O

Uzależnia psychicznie i to bardzo. Ale nie to jest najgorsze....najgorsze jest to, że powoduje też KOSZMARNE doły ( do depresji włącznie) po odstawieniu. Lepiej uważaj, bo naprawdę nie ma nic gorszego na tym świecie niż prawdziwa depresja.

Gość nie uzależnia
można łykać jak cukierki :p

Gość nie wierz w takie
bajki, że nieuzależnia, kazdy narkotyk uzaleznia i nie licz na to że powiesz nie i bedzie ok bo nie bedzie. Masz to jak w banku, poczytaj na ten temat, przeciez masz internet :-D

powoli powoli..toscie sie rozpędzili;P Ja pale jzu dlugo i nie jestem uzalezniona od MJ. Wszystkie te objawy w stylu zaburzenia pamieci, percepcji..itp. sa prawdziwe..ale tylko wtedy jak jestes spalona. Poza tym MJ ma duzo plusow..:)

a to zalezy od organizmu...jesli jestes osobą co ma slaby charakter lub szybko moze sie uzaleznic od netu(tak jak ja) to niestety jest szansa by sie uzaleznic(dlatego,ja nie probuje....)...jesli tak z tobą nie jest to se mozesz raz na miech zapalic:P ale taką naturalną wyhodowaną...bo te od dilerow saczone są w kwasie i w innym szajsie...:O

Gość alkoholik też się nie przyzna
że jest alkoholikiem:/

Wszystko zalezy od Ciebie.. Sa ludzie madrzy i mnie madrzy..sa tez ludzie ktorzy lubia pzesadzac..i brna pozniej w niewiadomo co.. Ja ganje cenie i pale ja wiernie:) jak palisz ja a dobrym towarzystwie, to poglebia wasze stosunki.. ale niema po niej zadnych drgawek, nieodpartej checi zapalenia..jek jest to jest..jak nie ma to nie ma..pozdrawiam wszystkich palacych:)

dla mnie to rozrywka dla drechów , hipopowców i blokersów co zresztą często na jedno wychodzi :/ myśli taki \"joł jestem cool bo lae trawke z moikmi ziomalami joił joł joł a wcale mi to nie szkodzi i nieuzależnia w końcu wiem lepiej joł, i jebać policje bo mi nie pozwalają joł\"

Gość taka taka owaka
O właśnie - czy to normalne, że ma się zaniki pamięci w trakcie palenia?

do taka taka owaka.. W trakcie palenia zaniki pamieci sa jak najbaradziej normalne..mozna zapomniec o cZYm sie mowilo kilka sekund wczesniej;p ale obecne sa tylko podczas spalenia ..ja tak przynajmniej tez mam, a pale juz spoor czasu..

Gość taka taka owaka
a co jeszcze jest normalne? Czy np. to, że człowiekowi wydaje się, że wszyscy są przeciwko niemu, a oni po prostu rozmawiają o czym innym?

Gość hzm
zawsze najbardziej smieszy mnie to, ze na temat narkotykow najwiecej maja do powiedzenia osoby, ktore w zyciu ich nie sprobowaly. co wiecej - zawsze przedstawiaja poglad lansowany we wszelkich pismach dla mlodziezy i mlodych matek, ze narkotyki sa ble i do dupy. i owszem, po czesci maja racje. ale po kiego grzyba twierdza, ze kazdy narkotyk uzaleznia i zazywanie kazdego narkotyku to droga prosto na dno, jesli moga w tej materii tylko teoretyzowac?

hmm..bardzo duzo zalezy od tego co sobie \"wkręcisz\" mnie sie zdarza czasami ze jak wchodze do pomieszczenia gdzie jest sporo ludzi, wydaje mi sie ze wszyscy na mnei patrza,itp. Ale wtedy wiem ze ot po ganji sama mozesz kontrolowac swoją jazde:) ja najbardziej lubie palic w milym towarzystwie..

hzm=> tez mnie top denerwuje..do powiedzenia maja najwiecej Ci, ktorzy nie maja o niczym pojecia.. A mowia tak zeby wmowic sobie i innym ze maja racje:)

Gość taka taka owaka
Toteż się pytam ;)

ale tutaj mity kraza!! przede wszystkim jedna rzecz: nie paliles, nie wypowiadaj sie!! a powiedzcie mi wszyscy madrzy w czym jest lepszy alkohol, ktory jest legalny, od palenia, ktore jest nielegalne (niestety)??

Gość mała biała
a ja tam bogu dziękuje że jest takie coś jak hasz. to pomogło mi wyjść z depresji i zwalczyć jadłowstręt. pozatym nic mi tak nie pomaga w te babskie dni jak odprężający blancik i herbatka. wszystko jest dla ludzi!!! no i jak we wszystkim tylko umiar moze nas uratować

Gość jaastass
całe studia paliłam sporo (skończone na 5) zaczęłam pracę i przestałam,żadnych dołów ani nic podobnego.Za to cholerne papierosy ciągle palę:/

Gość ZuziaOgrodniczka
Nie ma żądnego doła, ani uzależnienia ani problemów z pamięcią. Co wy w ogóle wiecie ? Palenie to najlepsza rzacz pod Słońcem, tylko kto spróbował ten wie :-))) Reszta powtarza bzdury zasłyszane pod trzepakiem i z ambony. Najlepszy (449 stron ze zdjęciami) w PDF-ie darmowy poradnik o hodowli ziela znajduję się pod adresem: http://hotfile.com/dl/9140373/65b0dd3/Marijuana_Cannabis_Grow_Bible.pdf.html