Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zylaczek

zel lub krem na zylaki

Polecane posty

Gość zylaczek

czy stosowanie zeli na zylaki w ciazy jest bezpieczne? czy znacie jakies skuteczne kremy/zele?

powiedzialam ginekologowi ze robia mi sei zylaki. powiedzial to szybko do chirurga. Najpierw musialam isc do internisty po skierowanie- powiedziala ze w ciazy to raczej nic nie da sie zrobic, ze po ciazy czesto gina zylaki. A chirurg to samo,- jak nie zgina po 3 mc od urodzenia to bedziemy gadac. internistka przepisala mi leki - ale zastanawiala sie nad nimi 10 min. w koncu nie wykupilam ich

Jestem w siodmym miesiącu ciąży i tez zaczynaja dokuczać mi zylaki, ale stosuje metode mojej mamy na noc okładam mojego żylaczka lisciami kapusty białej i wydaje mi sie ze pomaga :)

Ja od zawsze miałam problem z żylakami. W ciąży dolegliwość się pogłębiła więc musiałam interweniować. Znalazłam super krem, skuteczny i bezpieczny dla dziecka. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.