Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedorajda zyciowa

kurde dlaczego nie mogę znaleźć pracy??

Polecane posty

Gość niedorajda zyciowa

Kurde zastanawiam się co ze mną jest do cholery!!Chodzę na te wszystkie rozmowy kwalifikacyjne, niby wszystko miło, nie denerwuję się , a oni mają mnie w dupie i nie oddzwaniają!! Już naprawdę można się załamać, też tak macie? Czy tylko ja taka niedorajda życiowa :(

Gość niedorajda zyciowa
No to jest właśnie beznadzieja,że każdy z moich znajomych wyjeżdza do innego kraju za pracą. Mimo wyższego wykształcenia i znajomości języków obcych ciężko u nas coś znaleźć :( Czuję że z tytułem magistra wyląduję za ladę jako sprzedawczyni za niecałe 1000 zł :/

Gość Józia
cześć niedorajda zyciowa to nie twoja wina, dziś takie czasy jak nie masz znajomości to możesz nogi uchodzić coś o tym wiem

Gość niedorajda zyciowa
To coś czuję, że jednak czeka mnie emigracja:( Nie ma to jak Polska...Studiuj, będziesz wykształconym bezrobotnym...

Gość katiss
niedorajda jaki masz zawod?

Gość a jak myslisz ....
a dlaczego milion Polakow poszlo......

Gość a jak myslisz ....
a dlaczego milion Polakow poszlo......

Gość Sama widzisz jak
PiS kłamie Zamiast tworzyc miejsca pracy dla młodych, zdolnych , wykształconych pełnych pomysłów i zapału do pracy osób, to zajmują się ... wszyscy wiemy czym ...

Gość niedorajda zyciowa
No jeśli chodzi o nasz rząd to totalna załamka, debile na czołowych stanowiskach, to jak ma być lepiej? Zastanawiam się tylko jaki błąd robię na rozmowach, czemu zawsze kogoś innego wybierają :(

Gość Najcześciej wybierają ...
kogoś polecanego, znajomych, rodzinę ... wiem cos o tym, a rozmowy to przykrywka ... Ale próbuj, nie zniechęcaj się, ja dostalam sie do pracy bez znajomosci i poparcia , powodzenia :-D

ja też jestem niedorajdą życiową, coraz bardziej zaczynam w to wierzyc. Ta pieprzona rzeczywistośc tylko mnie w tym utwierdza. Dziś zniszczyłam wszystkie materiały , które mi pozostały po czasach studenckich. Wyżyłam się przynajmniej.

Gość dawaj
Nie jestescie niedorajdami, tylko w Polsce ciezko o prace. Dlatego choc skonczylam studia, siedze w Anglii, tutaj wystarczyl kurs w collegu do zalapania godziwej pracy (i placy), a w Polsce ludzie po studiach nie moga jej znalezc, smutne, ale prawdziwe :( Mam nadzieje, ze kiedys sie zmieni.

Gość niedorajda zyciowa
Aniulcia witaj w klubie :) Juz myślałam, że tylko ja mam ten problem, chyba wezmę kałasznikowa na rozmowę to ich przekona do mnie ;) Aczkolwiek najgorsze w tym wszystkim jest, że jak ciebie olewają po tych rozmowach, to aż się nie ma ochoty pojść na następną. Bo naprawdę za cholerę ich nie rozumiem, nie jąkam się na rozmowach, uśmiecham się, a im nic nie odpowiada, albo moze nago pójdę na rozmowę, może zrobię wówczas jakąś furorę!!!

Gość gość
0t5SiVo35nsIk2HUtIq6oE7T