Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kollorek

WIELKA PROZBA O RADE. !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość kollorek

dziewczyny jaki kolor bluzeczki, sweterka pasuje do osoby o ciemnej karnacji... ciemne oczy... brwi rzesy czane oczy brąz wlosy brąz w sumie dośc jasny brąz... nie wiem w jakim kolorze mi do twarzy. lubie biel i czerń ale co pozatym? jakie jest wasze zdanie??

Gość kollorek.
dzięki ale może ktoś jeszcze się wypowie??

Gość kollorek
odnawiam

zielony :) mam klientkę o podobnym wygladzie :) chodzi własnie w zgniłych zielonych kolorkach lub wtakim ciemnym bordo :) zawsze elegancka :)

Gość najlepiej przejdź się do
sklepu, i do przymierzalni zabierz ciuchy we wszystkich możliwych dostępnych kolorach i zabierz jeszcze siostrę czy koleżankę, taką która Ci szczerze doradzi, który kolor jest dla Ciebie twarzowy.Może zresztą po spojrzeniu w lustro nagle poczujesz się dobrze np.w ostrym zielonym,chociaż teraz takiego nie nosisz.Powodzenia.

Gość anusiaanusi
kollorek to zalezy bo moja siostra jest typem zimy i pasuje jej niebieski , blekitny granatowy rozowy fioletowy ja natomiast jestem typem jesieni i pasuja zolcie pomarancze , brązy czyli wszystkie cieple kolory / bron boze niebieski i czarny bo wygladam tragicznie/ typ zimy to jasna cera ciemne lub czarne wlosy typ jesienny ciemna karnacja ciemne oczy i wlosy

Gość missmarta
kollorek, z opisu wnoszę, ze mamy podobny typ urody:) też lubię czerń i biel, ale ileż można nosić się w negatywie? dlatego w szafie mam jeszcze kolory: brąz (ale nie rudość), zieleń (właściwie każda, od pastelowej, poprzez jasną bardziej jaskrawą, taką trawiastą, po ciemną), czerwień (uwielbiam:), ciemny róż (odcień fuksji, choś mam też jeden sweterek w odcieniu pudrowego różu), blady żółty (podkreśla ciemny odcień cery). fatalnie się czuję i wyglądam w niebieskim, w fiolecie (ale takim śliwkowym) wyglądam jeszcze znośnie, ale nie przepadam. a najlepiej to rzeczywiście idź do sklepu, poprzymierzaj różne kolory i sama zobacz, w czym Ci do twarzy:) udanych poszukiwań koloru:)

Gość ehhhh.........
Czerń, różne odcienie niebieskiego i czerwieni.

Gość kollorek.
dzięki dziewczyny ;))