Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja się pytam

dominacja

Polecane posty

Gość a ja się pytam

pragne by mój chłopak zdominował mnie w łózku,wydawal polecenia,raz na jakiś czas dał klapsa... a on taki po prostu nie bedzie :(

Gość osobniik
to zglos sie do mnie :)

Gość tralala33452
jak to nie bedzie? 99% facetów takich jest, ja właśnie marzę sobie, żeby co jakiś czas było odwrotnie też. Że ja, że tak powiem, rucham mojego cudownego przystojnego chłopaka :)

Gość przejrzyj ogloszenia na
www.szkolabdsm.com.pl lub www.nimfomanka.bdsm.pl czy jakos tak moze www.bdsm.nimfomanka.pl lub com.pl

Gość Portugalileinen
Nie zawsze jest to dla wszystkich latwe, ja sam sie powoli do tego przekonuje, ale na pewno ulatwia mi to fakt, ze dazymy do tego oboje z moja dziewczyna powoli, malymi kroczkami, poza tym ona daje mi do zrozumienia jak bardzo ja to kreci, co w jakims stopniu obniza stopien odczuwania agresji przeze mnie a sprawia ze czuje ze jest to rodzaj uczuciowosci, wiec latwiej jest mi przelamac psychiczna bariere. Moze skorzystasz wiec z moich doswiadczen.~ pozdrawiam

Gość woda królewska
-----> przejrzyj ogloszenia na przecież ona pisze, że chciałabydoznac czegoś podobnego od swojego chłopaka, a nie od przygodnie poznanego sadysty ze "szkolybdsm" czy "lozybdsm" (jesli jeszcze działa)

Gość taka sobie jedna
ja też bym tak chciała , ale jakos głupio mi tak wprost powiedzieć o tym facetowi :o

Portugalileinen ja bardzo chętnie skorzystam z twich doświadczeń bo mam ten sam problem . Mnie to strasznie kręci a mojego faceta chyba nie. Nie wiem jak mu to powiedzieć? Jak ty zareagowałeś? Nie było ci głupio pierwszy raz spróbować? Bo to dla mnie naprawdę spory problem, bo mnie to baaardzo kręci a wiem że mój facet jest raczej taki... w sumie delikatny, jest romantykiem itp

Gość woda królewska
jak może być ci głupio rozmawiac z własnym facetam o seksie i swoich potrzebach??? powiedz mu o tym i to prędko! ludzie ze sobą nie rozmawiają, a potem mamy zdrady i płacz

Gość ______________doświadczony
stosunek dominujących facet do kobiet to 20:1, więc większość facetów to kręci, tylko na początku może boją się przełamać jakieś tam opory. Ale fakt - preferencje trzeba mieć, sorry, ale nie spodziewaj się po romantyku, że powie do ciebie, ty suko, zamiast skarbenku. Trza bylo wczesiej szukac wsrod odpowiednich, grunt to sie dobrze dobrac.

tzn kiedyś mu mówłam, już dawno, nawet tak trochę próbowaliśmy ale mnie to jakoś zniechęciło bo cały czas myślałam ze on to robi tylko dlatego bo ja tego chciałam a że sam by tego nie wymyślił i jakoś nie mogłam się tak w to \"wczuć\". A potem jakoś przestałam o tym mówić cokolwiek i tak się \"zapomniało\" Ale ja cały czas o tym marzę. Jak on cokolwiek powie na ten temat to ja zawsze udaję że mnie to nie interesuje bo jakoś mi wstyd (wiem że to głupie)

Gość woda królewska
mój tez na początku nie był dominujący, przynajmniej na zewnątrz, ale wystarczyło, że powiedziałam mu o swoich potrzebach i teraz mam czego chciałam ;)

Gość taka sobie jedna
no mi właśnie też jakoś głupio , bo on to raczej też taki spokojny :o

a jak zeczeliście? Nie było ci jakoś głupio i jemu? Nie wiem jak to tak naturalnie , powolii zrobić żeby nie było sztuczne, żeby nie było wrażenia ze robimy to bo tak ustaliliśmy.

Gość gwiaazdeczka
podciągam bo też mnie to interesuje

Gość woda królewska
nie jestem pruderyjna, a raczej otwarta w sprawach seksu, dlatego też gdy odkryłam swoje upodobania, powiedziałam o nich facetowi najpierw jednak odwiedziłam troche stron tematycznych w necie i pozwoliłam, by oswoił się z ich widokiem

razem z nim odwiedzałaś te stronki? Bo ja sama oglądam bardzo często ;) Ale boję się ze na początek będą dla niego tam trochę za \"mocne\" niektóre zdjęcia :I żeby się nie zraził :( czasami są też nieładne, nie chcę żeby się zniechęcił. A jak powiedziałaś o tym swojemu facetowi jak zareagował? I jaki ma charakter?

Gość Portugalileinen
Odp. Nam. Rozyczka: No coz, dokladnie nie pamietam, ale my ogolnie raczej jestesmy otwarci chociaz w sumie tez jestem raczej czlowiek pokojowo nastawiony i nie lubie przemocy na codzien, po prostu chyba mi pare razy delikatnie wspomniala, ze lubi bardziej na ostro choc to nie znaczy ze caly czas. Nie wiem jak wy sie kochacie, ale dobrze jest sie powoli oswajac z mocniejszymi wrazeniami, wiec na poczatek po prostu ostry, szybki, dynamiczny seks. Nie wiem jak on reaguje jak jestes bardzo goraca w lozku, ale dobrze jest na poczatek przyzwyczaic sie do ostrego namietnego seksu ale bez dominacji i zadnych zabawek. W ogole zabawki to na sam koniec, ja sam nie jestem do tego jeszcze gotowy. Wiesz, wydaje mi sie ze nie wszyscy sa do tego zdolni, ale jezeli uda ci sie go namowic zeby cie zlapal za wlosy jak cie bierze od tylu, ale zeby ci dawal klapsy czy tez przygryzal sutki to po pierwszych probach, gdy juz bedzie po wszystkim okaz mu maksimum uczucia, tak zeby czul ze naprawde cie to uszczesliwia. Sukces tkwi w stopniowym, powolnym zwiekszaniu nowych doswiadczen, zeby nie bylo szoku. Jezeli on poczuje ze ta cala dominacja to tylko gra, ktora u podstaw ma piekne uczucie to powinien sie do tego przekonac. A stad droga wiedzie prosto choc niekoniecznie szybko do wiekszej pewnosci siebie jego w lozku i pewnosci tego ze gdy bedzie ci wydawal polecenia to ty to rozumiesz jako pieszczote a nie agresje. Wszystko jest kwestia dogadania sie i obopolnego zrozumienia. Przeciez w sypialni 8albo w kuchni, lazience, salonie ;) nawet obelgi i wyzwiska moga byc pieszczotliwe jezeli sprawia wam to przyjemnosc. Probuj i zycze powodzenia, mysle ze sie uda pamietaj tylko o jednej zasadzie: nie szokuj, jak wyskoczysz przebrana za "pieska" to twoj chlopak moze zupelnie stracic rezon :) pozdrawiam

Gość woda królewska
charakter... no, w sumie wyszło na to, ze lubi podominować, choć w codziennych naszych kontaktach tego nie okazuje, raczej zgadza się na wiele z kolei w łóżku on jest panem :)

Gość JA NA ŻADNĄ
Portugalileinen BARDZO CI DZIĘKUJĘ :) chyba właśnie od tego zacznę, tak powoli, właśnie od ostrzejszego seksu. A ty jak zareagowałes jak dziewczyna ci o tym powiedziała? czy też po prostu własnie tak zaczęła? ;) Czy od razu ci powiedziała że coś takiego ja kręci?

a nie macie tak, że w związku musi się idealnie układać, żeby mieć ochotę na takie ostrzejsze zagrania:) bo u mnie jak cos chwilowo szwankuje, jak partner sprawi mi przykrosc, cos mnie meczy to nie potrafie sie tak otworzyc i dac zdominowac - musi byc wszytsko doskonale ok:)

Gość Portugalileinen
Sprowokowala rozmowe o marzeniach seksualnych i mi powiedziala, ze lubi troche ostrzej, a jak ostrzej to ja sie dopiero powoli dowiaduje ;) Ja zareagowalem dobrze, bo w sumie trudno mnie zszokowac, ale gdyby wystapila nagle z zadaniem zebyj ja tlukl pejczem to co najwyzej bym sie usmial ale tak sympatycznie. Jezeli twoj chlopak sie krepuje rozmawiac na takie tematy to musisz po prostu kierowac troche akcje na wlasciwe tory, niekoniecznie mowiac mu wprost o niektiorych rzeczach, wtedy tez bedziesz miala wieksza pewnosc ze on, jezeli podaza za toba, to robi to bo mu sie podoba, jak sie wycofa to znaczy ze stracil panowanie nad sytuacja, ale niech cie to nie zniecheca, to nie musi oznaczac definitywnej porazki. Cokolwiek bym nie powiedzial, to musicie znalezc wlasna droge do tego. Ja osobiscie nigdy bym sie nie zdecydowal na podobne zabawy z nieznana mi kobieta, ale z moja dziewczyna wiem ze to wynika z namietnosci i bardzo dobrego uczucia miedzy nami wiec zupelnie inaczej to traktuje. pozdrawiam

dziękuje ci bardzo, naprawdę bardzo mi pomogłeś! Dokładnie tak jak piszesz , zawsze mi na forum mówili odważ się, powiedz mu a ja myślałam że przecież nie wyskoczę nagle z tematem że pragnę żeby mnie bił pejczem :D Myśle, żeby nie zareagował pozytywnie! Albo tak jak ty pisałeś - śmiech albo szok! Myślę, że trzeba właśnie tak powoli, moze zrobię tak jak twoja dziewczyna ;)

Gość Portugalileinen
zycze sukcesow, to naprawde moze byc piekne kiedy oboje bedziecie do tego przekonani :)

no to już połowa z nas jest ;) jeszcze tylko niech druga połowa będzie ;) :) Bardzo ci dziekuję, napewno wciele to co napisałes w życie. A może się ktoś jeszcze znajdzie z podobnymi \"problemami\" i chęciami ? :)

ja też o tym marzę i niestety też pozostaje to tylko w kwesti marzeń narazie nie spełnionych. A jak napisał doświadczony : \"stosunek dominujących facetów do kobiet to 20:1\" i \"więc większość facetów to kręci\" - tylko gdzie ci faceci? bo ja niestety takiego narazie nie spotkałam :( Zauważyłam że najczęściej pragną tego kobiety :)