Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuleczkaa

Jak postrzegacie kobiecą kobiete? jak powinna wyglądac?

Polecane posty

Gość Mylo
wiec jest ok! nie schizuj bo nie warto! wazne ze czujesz sie super i wazne ze to kreci facetow!

Gość gość
No widzisz Mylo - nie pomylilam sie co do wieku. Nie gadaj, ze wiek nie wazny. Znajdz mi 30 - 40 letnia kobite ubrana tak jak Dziewczyna....bedzie wygladala jak durna.Nie kaze jej chodzic na szpilkach, w ogole nic jej nie proponuje, ale miedzy adasiami a szpilkami jest mase innego obuwia, podobnie jak miedzy sexowna sukienka w groszki a zwyklymi dzinami.

Gość gość
I tak jak pisalam na poczatku - wazne, ze sie w tym dobrze czuje. Ja gdybym miala paradowac w przezroczystej kiecce i szpilach po Warszawie to bym chyba padla. Po prostu pewne tzw sexowne rzeczy nie psuja do wszystkich.

Przyznam się, że nie czytałem wszystkiego ale nadrobię................... dla mnie kobiecość, jak ktoś napisał się ma albo nie i nie zmieni tego ubiór........... a dla mnie kobieca kobieta to na pewno nie spodnie, wyglądający na światło dzienne brzuch z rozdziawionymi na słońce, zdziwionymi wałeczkami niestety......to letnia prześwitujaca pod słońce kolorowa bliska ciału sukienka, lekki roztańczony krok, uśmiech na buzi, rozwiane włosy, czupurne potrząsanie grzywka i palce dłoni chyżo usuwające włosy z twarzy i czoła ............. te kołyszące się seksownie biodra, piersi unoszone oddechem...................

Gość gość
Ok, coheed, ale nie tylko kobieta w sukience moze byc sexowna, zwlaszcza ze zima jej raczej nie zalozy:) Zima mozna byc sexownym w spodniach i swetrze, jesli umiejetnie sie o to zadba...wlasnie ten krok, usmiech, rozwiane wlosy...ja tak to widze:)

seksowna z koleii....................... to dla mnie coś innego nie musi być wówczas kobieca ;)

to ty /trollu masz 17-letnią siore??? dawaj ja na warsztat-P:classic_cool:

Gość wojass
pozro600 ma tylko zeby jak troll reszta spoko

Gość pablotte
Witam i pozdrawiam wszystkie piekne panie,szukam bzyk kumpeli:)na bezzobowiazujace sex spotkania.z okolic dg.daje tel,i czekam na kontakt.516-566-334

Gość manianowak
polecam wam stronkę erotyzmoczamikobiet.pl jest tam wiele ciekawych artyków, opowiadań, fotografii czy filmików, które mówią o tym co nas, kobiety podnieca, co jest dla nas zmysłowe i piękne, o czym fantazjujemy i czego pragniemy. Portal jest dla kobiet,ale mysle że faceci mogą się z niego sporo nauczyć

Gość you lost me
Moj ex zawsze mi mowil, ze kobiecosc to zachowanie. Nacisk kladl na spojrzenie, sposob poruszania sie, gesty,tonacja glosu,usmiech i wiele innych drobiazgow, ktore sie na kobiecosc skladaja, pozdrawiam

Gość AgusiaS
mi wszyscy mowią, łącznie z mezem ze jestem bardzo kobieca. Chodze zawsze na szpilkach. Oprócz zimy cały czas w spodnicach, zima w obcisłych spodniach i obcisłych sweterkach.Zawsze mam makijaz i rozpuszczone długie włosy, do tego duzo bizuterii

Gość gdzie nie spojrze tam Ty
"do tego duzo bizuterii" - to okropny kicz ociekac bizuteria :o bleee

Gość AgusiaS
nie duzo naraz , tylko ze ogolnie mam duzo i dostosowuje ja do ubioru , zawsze mam kolczyki i jakas branzoletke