Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja30

CZY MOGĘ PROSIĆ O UBRANKA DLA MALUSZKA?

Polecane posty

Witam. Chciałam tylko wtrącić, że z tego co sprawdzałam i na ile mogę to sprawdzić potrzebująca alinka i anja30 to nie te same osoby, naturalnie to nie oznacza, że mogę zagwarantować uczciwość anji30:) ale to chyba jasne:) Pozdrawiam.

Gość grgrgrgrgrgr
to mi wystarczy:) Dziekuje Moderusie

Gość anja30
grgrgr---nie,dziękuję :) poradzę sobie :)

Gość grgrgrgrgrgr
Jezeli mozesz to napisz czego potrezbujesz a my postaramy sie cos z tym zrobic:) Pewnie potrzebujesz tez rzeczy dla siebie, napisz jaki nosisz rozmiar etc. Zawsze staram sie pomoc ludziom jesli moge, po prostu topik potzrbującej alinki sledzilam dosc dlugo i nie chcialabym wysylac komus pieniedzy bo chce sobie kupic bluzeczke

Gość anja30
grgrgrg-kochana.ja mam co nosić :)chodzi o to,że cała sytuacja mnie przerosła,wyć mi się chce z bezradności,wszystko mi się zwaliło na leb,czuję się jakbym dostała nożem w plecy,aż chwilami tchu brakuje....

Gość grgrgrgrgrgr
Przykro mi. Wiem jak to jest gdy kochana osoba opuszcza Cie z dnia na dzien. Przynajmniej dobrze ze wiesz ze masz dla kogo zyc. Początki sa natrudniejsze... Jezeli masz ochote wyżalić sie to podam Ci maila i mozesz smialo pisac. Jestem od Ciebie mlodsza ale niezle mi zycie dalo w kosc... heh a moja podejrzliwosc wynikla z tego ze juz raz wyslalam paczuszke dla dziecka a pozniej zobaczylam te ubranka na allegro;/

Gość anja30
hejka--już jestem :) grgrgr-chętnie się wyżalę ,wyryczę,wykrzyczę:(

Witam, napisz do mnie na mruzia@vp.pl, czego ci potrzeba i podaj jakieś namiary, mój synek ma 11 miesięcy, część pooddawałam, ale trochę rzeczy zostało. Chętnie Ci oddam:) Trzymaj się cieplo.

Hej. Mi ten napisz adres na maila katarzynaslowi@gmail.com Wysle Ci paczuszke :) Zabawki tez mam fajne :) Pozdrawiam

Gość anja30
bardzo dziękuję za wszystko co robicie :)

ja tez Ci chetnie pomoge mój synek ma 7 miesięcy, jak tylko koleznaka odda mi ciuszki które jej pozyczyłam dla jej synka to ci wysle.ale musisz poczekac bo maluszek jej ma 2 miesiące.. odezwij sie na gg masz numer na dole stopki;))napisz czego ci potrzeba..mam tez lezaczek i wanienkę.. pogadamy na gg pozdrawiam:))

Gość anja30
grgrgr---napisz mi kochana jeszcze raz maila,bo padło mi gg :( i nie mogę nic do ciebie napisać... i do Uli tez nie...buuuu....

Gość anja30
Kochane tamto gg coś mi nie odpala :(.Mam nowy numer i ten działa bez zastrzeżeń-----2072475 :) Miłego dnia

Gość anja30
misiaczkowa----dziękuję za paczkę :)Ale piękne ubranka,te sweterki na zimę są cudne,oglądam je po raz dziesiąty i buzia sama mi się śmieje :) Jak człowiekowi mało brakuje do szczęścia.....Bardzo,bardzo ci dziękuję 👄 👄 👄