Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jeju jeju

objawy ciąży w pierwszym tygodniu?mozliwe czy schiza??

Polecane posty

Gość o jeju jeju

Gość o jeju jeju
serio? niech sie ktos jeszcze wypowie.... Bolą mnie jajniki (kłócie w podbrzuszu), mam gęsty biały lepki sluz, mam tez wrażenie, ze sutki mi sie powiększyły i senna sie zrobiłam. kochaliśmy sie najprawdopodobniej w dni płodne(trudno powiedziec, bo niedawno odstawilam tabletki). niby zdążył wyjąć... na test jeszcze za wczesnie, musze z tydzien poczekac a do tej pory ZWARIUJE!!! nie moge sie na niczym skupić:(

Gość o jeju jeju
kurde, piszcie cos... pocieszcie mnie jakos...

Gość mmmmmmmm
zapewne to nic takiego nie wmawiaj sobie ze cos moze byc . bo to najgorsze wszystko bedzie ok głowa do gory

takie objawy masz przewaznie przed okresem :D wiem, ze schzujesz, ja tez tak mam. biore tabletki, zabezpieczam sie gumka dodatkowa i ciagle mi malo. ginekolog ciazy nie stwierdzil a ja dalej doszukuje sie objawow. ciagle boli mnie glowa a zalandek mam scisniety az mi niedobrze. takie zycie. poza tym w pierwszym tygodniu nie ma zadnych objawow. nie pekaj, pewnie okres sie zbliza skoro jestes juz tydzien po dniachplodnych.

Gość donna999
zrób sobie test ciążowy jeśli chcesz być pewna,teraz są dobre testy i niedrogie.To co teraz Ci napiszę nie będzie pocieszające ale i tak się zdarza wiem to po sobie! Ja dostałam okres 1 grudnia,trwał wiadomo kilka dni,tzreciego dnia po okresie odbyłam stosunek a 13 grudnia żygałam już jak kotka.Lekarz wykluczał ciążę a mimo to mam córkę-która jest dla mnie zresztą całym światem ,bo małżeństwo się rozpadło.Dlatego nie liczę na kalendarzyk ani inne naturalne metody zapobiegania ciąży.O czym uświadamiam moję dziecko które w tej chwili jest już 17 latką.Pozdrawiam!

Gość LilySnape
To może być schiza ale nie musi. Znam takie, które miały rację i były w ciąży. Objawy masz typowo ciążowe, więc kto wie. Zwłaszcza ta senność.

Gość malinka177
zazwyczaj objawy ciązy są po 2-3 miesiącach od współzycia i nie każda z nas ma śluz i jest senna,każda z nasz przechodzi to inaczej,a takie objawy jakie ty masz ja też posiadałamw pierwszysch miesiąch współżycia to może być wynikiem częstego współżycia lub jego rozpoczęcia

Gość ten sam problem
do ojeju ojeju:ja tez mam takie same objawy ,odtsawilam tablety meisiac temu...czekam na okres:(((ale sie bojee...e

Gość Indpl
Kochane, mam problem podbny do Waszego... Szperałam w interneci w poszukiwaniu czegos na ten temat ale nie znalazlam... Okres spoznia mi sie ok. 4 dni... chociaz ostaio c miewalam 28, 28, 31 albo dla odmiany 27 dniowe... Bylam pewna ze "przytulanko" ktore mialo miejsce 8 dni temu niczym nie grozi... a przyznam ze bylo takie wiecie na całego... TYlko dziwnie jakos pare dni temu czulam sie tak jak na okres - wiadomo bole piersi, brzucha... ale bole piersi ustapily, z brzuchem to tak dziwnie trudno okreslic czy to boli czy jak... a oczywiscie @ nie ma... i najdziwniejsze jest to ze boli mnie od 2 dni glowa i mam 37 stopni gorączki.... aaaaa i nie wiem czy tak byc powinno ale szyjka macicy jest taka jakby zamknieta, scisnieta i bez otworku... wiecie o co chodzi...a wydaje mi sie ze przed okresem zawsze byla tak rozpulchnuona i "rozwarta".... Eh sama nie wiem... W sumie nie byloby zle gdyby sie okazalo ze to dzidzius... Macie moze podobne doswiadczenie?? Bo ja juz sama nie wiem... Napiszcie cos...

Gość ten sam problem
Mnie dodatkowo non stop boli glowa ..ale nie wiem czy to z nerwow bo caly czas o tym mysle czy jak:/do tgeo jescze mialam chyba od 13 do 22 dnia bialy sluz..:/teraz 23 dzien i czekam z niecierpliwoscia na okres:/

Gość Indpl
Ale co ztą szyjką macicy? Ona przed okresem jest rozpoulchnujona i rozwarta czy moze taka zamknieta... bo na logike to chyba powinna byc otwarta zeby mialy z niej co wyleciec.... TEN SAM PROBLEM Ty tez tak masz?

Gość ten sam problem
ni sie wydaje ze dopiero w trakcie okresu jest bardziej otwarta.A przed okresem bardziej zamknieta.Zreszta nie wiem ,chyba najleipiej byloby sie zapytac ginekologa/Ja u siebie nie zauwazylam zeby bylo z nia cos nie tak..

Gość ten sam problem
lady in red 21 masz racje.odkad zaczelam wchodzic na to forum pojawil sie u mnie lek o ...

Gość xcxcxcxcxcxcxc
a czy mimo zerowych oznak ciazy... zrobieniu 3 testow ciazowych i stosunek ktory mial miejsce odbyl sie 24 LIPCA (oczywiscie w prezerwatywie) i spuzniajacym sie okresie ok 10 - 12 dni (norma bywa tak max 8 i to czesto sie przytrafialo) i jak bym byla w ciazy (albo jestem) to testy ciazowe po 2 miesiacach od stosunku napewno by cos pokazaly ...a tu nic , zero... jak myslicie ...czy mimo tego ,ze 3 testy nic nie pokazaly, zero objaw to moge byc ciazy? (ostatnio przeszlam chorobe... zapalenie jajnikow i cost tam jeszcze , lekarz przepisal antybiotyki i to moze wina antybiotykow?)

Gość nadia...
skoro zrobilas 3 testy i do tego po tak dlugim czasie to one nie mogly by cie zawiesc...bez przesady 3 rozumiem 1 by sie pomylil ale nie ma mozwy o 3 pomylkowych wynikach...a z ta choroba to jest wielkie prawdopodobienstwo bo to ma duzy wplyw i dochodzi ten stres teraz i dlatego nie masz okresu....a w ciazy nie jestes....nie mozliwe..;)

Gość xcxcxcxcxcxcxc
bossshe... dziękuje za słowa otuchy tez mi sie tak wydaje ... ale.. wiesz , testy maja ponad 99% wiarygodności i ten jeden procent zawsze jest... ostatnio miałam bardzo dużo stresu, zaliczenia na studiach, zmiana klimatu[ słyszałam ,ze to tez wpływa na regularny okres] (śmigało sie trochę po świecie :) ) no i może to ta choroba i te antybiotyki... Ja jestem straszna panikara ... bosshe mam poprawkę w piątek a od ok 10 dni nie jestem wstanie myśleć o niczym innym jak o tym ,ze mogę być w ciąży (tak w nawiasie to od ostatniego stosunku czyli od 24 LIPCA to zrobiłam 6 testów (ale LASSSSS) wcześniejszy okres mi sie spóźniał ok 7 dni i wtedy wykonałam 3 wszystkie NEGATYWNE ( a przyglądałam się na wszelkie sposoby aby wypatrzeć tą drugą kreseczkę…)

Gość xcxcxcxcxcxcxc
Jeeeeeeaaaaa... dostałam wczoraj OKRESU (po kilku seriach zastrzyków) powinnam dostać 14.IX a dostałam 9.X... lekki poslizg :) Po takim stresie zaczyma znowu brac Pig. Antykoncepcyjne . Pozdrawiam