Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zunia

jak to sie dzieje, ze niektorzy pomimo uplywu wieku sa wciaz piekni?

Polecane posty

Gość zunia

od kad pamietam, moja kolezanka - N - miala zawsze najpiekniejsza mame. ta mama wygladala przede wszystkim bardzo mlodo, chociaz byla niewiele mlodsza od mojej i miala 4 dzieci! zawsze byla piekna - czasem nie moglam oderwac od niej oczu - zreszta - wszystkie dzieci miala piekne,m ale ona szczegolnie sie wybijala z tlumu. niedawno znow ja widzialam i - szok! piekna, szczupla pani kolo 50tki w pieknych dlugich, kreconych wlosach z tym swoim niesamowitym usmiechem. gdyby nie te delikatne zmARSZCZKI NA TWARZY I LEKKO POSZARZALE WLOSY STWIERDZILABYM, ZE MA Z 30 LAT. powiedzcie mi - jak to mozliwe??? :)

Gość nie jest az tak zle
ja tez wyglądam mlodo tylko nie jestem piekna ale zwyczajna

Gość od lat stosuję krem nivea
i szampon familijny :classic_cool:

Gość zunia
ehh, ale ta mama jest piekna i raczej z kasa sie im nie prelewa ;]

Gość LuizaFrizaDiza
Geny, tylko i wyłącznie to zasługa genów. Niektórzy to mają farta, prawie nic nie muszą robić a są piękni. Np. ja :D

Gość zunia
ciekawe czy ci piekni ludzie sa tez piekni w srodku - tzn dobrzy

Gość pilaed
geny owszem ale jeszcze podejscie do życia człowiek wyluzowany i szczęśliwy jest optycznie młodszy

Gość no to co ty na to
pieprzenie :D

Gość grey4213
moze poprostu nie urzywa tej chemii na twarz co my teraz moja mam nigdy nie uzywala zadnych kosmetykow do twarzy a twarz myje tylko woda i ma 56 lat a cere ladna i tylko troszke zmarszczek moja sasiadka w zblizonym wieku do mojej mamy z daleka taka zadbana kobitka a z bliska twarz masakra i ten puder robiacy jej maske szok ma pelno zmarszczek

Gość no to co ty na to
Nie znam osobiscie tej kobiety, ale ponoc nie stosuje nic, nie dba o to. Tyle sie dowiedzialem. Wyglada jak nastka. :D Rewelacyjnie, jak dla mnie. :D

Gość no to co ty na to
I co laseczki, zdenerowalyscie się, że są piekne, naturalne kobiety :D Daremne jesteście. :) Życze wam sukcesów, abyście w tym wielu wyglądały w połowie tak korzystnie. :D Wszystko na temat, dołujcie się dalej. :P

wyglada swietnie, jestem pod wrazeniem i mam nadzieje ze tez bede sie tak pieknie starzec, choc to wciaz mloda kobieta, ale wiecej jak 30 bym jej nie dala

Dymna tez ladnie sie starzeje, z tym przytyla i nie widac tak wyraznie tego piekna

Gość no to co ty na to
Też jestem pod wrażeniem. :D Szczęka mi opadła na podłogę, gdy pierwszy raz zobaczyłem. Żadna gwiazda, zwyczajna kobieta, która gdzieś tam sobie żyje/ I to jest fajne właśnie. :)

Ona ma 48, zle przeczytalam, myslalam ze 42, to tymbardziej jestem pod wrazeniem

Gość no to co ty na to
Anielise Myslę, że nikomu nie można źle życzyć, ale podziwiać kogoś, kto ma jakis tam patent na naturalnośc i młodość, to dobre uczucia. Sam nie wiem, jak będe wyglądał w tym wieku, ale marzenia nie są złe. Chciałbym bardzo zrozumiec ten fenomen niektórych ludzi., tzw: eliksir młodości- zwyczajnie nie dać się. :D

Gość chiacyntta
Mysle ,ze nadwaga postarza.

Gość minia pinia
"od lat stosuję krem nivea i szampon familijny " hihihi ale mnie ten tekst rozbawił :D

Gość Nie tylko nadwaga
Ale i zgorzknienie, ktore z czasem wychodzi na twarz

Gość kobieta po 50-ce
nie chcę się chwalić, ale wyglądam znacznie lepiej niż ta 48 - a jesteśmy rówieśnicami :)

Gość druga po 50-tce
tez nie mam kompleksow. Młody wyglad to z jednej strony geny, z drugiej aktywnosc zyciowa - intelekualna i ruchowa ,zainteresowanie swiatem, zyczliwosc dla ludzi, swiadomosc ,ze jest sie kochaną. Sposob bycia , poruszania sie, mowienia, blysk w oku. Niepalenie i ochrona skóry przed słoncem tez nie zaszkodzi.

Gość wg mnie to
Przede wszystkim wrodzone rysy twarzy (niektory tak maja ze wyugladaja mlodziej) -po 2 cera i nie tylko w sensie ze niepomarszczona, ale takze lsniaca, z blaskiem (matowa szara cera duzo postarza) A czynnikiem mocno szkodzacym na urode jest opalanie. Szczegolnie w takich ilosciach, w jakich zazywaja go mlode kobiety. Ciekawe jak beda wygladaly za 20, 30lat? To jedno z najwazniejszych Oprocz tgeo chyba papierosy, alez drugiej strony, moze paprochy nie maja az tak duzego wplywu na skore jak sie o tym gada. Moze to tylko taki chwyt zeby zniechcecic palaczy do swego nalogu?

Gość ponawiacz - wrocilam z wakacji
geny