Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_nUśKaa_

za duże

Polecane posty

no i najgorsze na w-fie :O bo jak trzeba biegac to sie machajo :O i dlatego nienawidze koszykówki biegania :O a tak bymchciała pograc ale wystarczy ze z kims gram to od razu gadają i głupie komentarze :(:(:(:(:(

Gość do edynki 13
twoj facet nie jest chyba z toba wylacznie dla twojego biustu bo to by bylo zalosne

Gość Pistacjowa czeko..
Ehh biedna:(!! Nie martw sie dziewczyno !!! Pomysl ze jeszcze kilka lat.. wyjedziesz na studia:) i koszmar sie skonczy. Mi tez kiedys robili komentarze a wcale nie mialam duzych. Starsi faceci mowili tak bo wiedzieli ze mloda dziewczyna nic nie odpowie tylko sie skuli i ucieknie:/ Frajerzy!!! Teraz mam 75B.Sa takie..moglby byc mniejsze nawet.Moj facet kocha mnie cala mimo ze piersi nie sa moim najwiekszym problemem. Okres dorastania zupelnie wymazalam z pamieci i teraz sobie odbijam te lata. Poprostu przeczekaj to ,nie wyj tylko chodz dumna jak paw!!!!

Gość napisz ile masz dokładnie
czyli jest tak jak myślałam nie masz rozmiaru 75 C jeśli pod biustem masz 84cm to nie możesz nosić rozmiaru 75, bo ten rozmiar mówi ile masz centymetrów POD biustem masz rozmiar albo 85B albo 85C w zależności od firmy i albo coś źle zmierzyłaś albo wcale nie masz tak dużego biustu jak piszesz

ojj nei zauwazyłam, że tak napisałam pod biustem mam 77cm ... no i nosze 75C albo 80C i one własnie są duzee :(:(:(:(

w takim razie nosisz rozmiar 75 G to rzeczywiście ogromny rozmiar tylko czemu pisałaś, ze masz rozmiar 75 C? jakim cudem zmieściłaś się w tak mały stanik?

normalnie .. co ty za głupoty piszesz jakie 75G :O nosze staniki 75C nie które ale większosc mam 80C ... a piersii tak soo ogromne ale nie 75G:O

dziewczyno, jeśli masz 77cm pod biustem i 101 cm w obwodzie to nie ma takiej możliwości byś miała rozmiar 75C

poza tym rozmiar 75C to nie jest jakiś ogromny rozmiar, no proszę Cię:O

Gość Ona klamie
sciemnia

Mam 17 lat, rozmiar stanika 75-80 D (w zależności od firmy) i nie uważam, żeby moje piersi były jakieś ekstra duże. NIgdy ich nie ukrywałam, jak byłam młodsza, kilka lat temu miałam rozmiar B, później C Chodzę w obcisłych bluzkach, rewelacyjnie wyglądam np. z profilu, dekolty też na mnie świetnie leża. Nie jestem grubaskiem, mam płaski brzuch, talię wciętą tylko rozmiar biustu większy. Nie garb się, bo to wygląda okropnie, jak biust ci zwisa. Zawsze chodzę wyprostowana. Ćwicz mięsnie klatki piersiowej, ujędrniaj i dbaj o biust. Oblesne spojrzenia starszych panów, albo komentarze młodszych nie należą do najprzyjemnieszych, ale naucz się ich niezauwazać - wtedy zyje się lepiej. Mam chłopaka, więc jego zachwyt nad moją figurą dodaje mi pewności siebie. Pomysl sobie, mam koleżanki, szykujemy się na imprezę, szukamy sukienek i na mnie wszystkie fajnie leżą i ma je co wypełnić, a one muszą szukać i szukać:) Głowa do góry, wyprostuj pierś i podbijaj świat:)

no ja niektóre staniki też mam D :( jejuu chciałabym miec takie rozumowanie jak ty i sie tym nei przjmowac ale nie umiem nei moge uważam to za baardzo mojo wielko wade ... nienawidze swoich piersi one sa okropne takiee duze i nieuwazam tego za swój zaden atut :O:O:O:O

Dziewczyno nie ma się czym martwić, ja mam 24 lata i jestem dumna z mojego biustu (70 D), mój facet też:)... Poza tym jestem szczupła, bo mam 58 kg przy wzroście 176cm, a moje piersi są naprawdę fajne:)... Ty też swoje docenisz, a to, że Cię teraz przezywają miej w nosie, zazdroszczą i tyle:)... Eksponuj swoje piękne piersi, noś głowę wysoko podniesioną i się NIE GARB...A inni mogą Ci tylko zazdrościć:)...

Gość ddddddddddddd
dtez mam problem waga 53 wzrost 160 i 75 D/E wogole do mnie nie poasuja :/ gdyby nie one wazylabym 49 kg i nie nawidze ich :(

Panienki co z Wami jest... Jak tak dalej pójdzie to zacznę się zastanawiać czy czasem nie jest ze mną coś nie tak, skoro jestem dumna ze swojego biustu... Nie dołujcie się, duże piersi są naprawdę seksowne, każdy normalny facet Wam to powie (facet nie gówniarz 15-letni!!!)... A niejedna dziewczyna Wam zazdrości tego atutu, bo to jest ATUT, anie kula u nogi...

taa..a za rok bedziesz nosic bluzkiz wielkim dekoltem i podrywac na cycki kolesiow..nie rpzesadzaj,ciesz siez e mas ztakie,sa takie co w ogole nie maja i tez sie wstydza... mam koelzanke ktora ma wielkie piersi,mimo to czuejs ie bardzo atrakcyjnai potrafi podkreslic to co najlepsze w jej ciele

Gość o boshe 95cm pod biustem
to ile ty ważysz????????????

Gość o boshe 95cm pod biustem
eeeeeeeeee to nie tak dużo :) ile masz wzrostu?

Gość ddddddddddddd
moze i bym nie narzekala gdyby chociiaz byly iniesione choc troszke do gory a nie wisialy az na brzuchu ;( :(:(:( ;(

167 cm sluchaj..ale nie mkoga sterczec w gore..bo sa duze...podbuduj sie tym EWA SONNET-ma swoetna fogure,wielkie piersi,jedni jej dokuczali inni nie..a mimo to nie przejmowala sie.... jezlei bedziesz o nie dbac,chodzic prosto,nie garbic sie,cwiczyc miesnie piersi,to kiedys im podziekuejsz,bo w wielu sprawach ci pomoga.. jedyna wada to chyba tylko to-ze kregoslup nadwyrezaja... rosna ci jeszczE?moze idz z tym do gina...mozna zachamowac rpzeciez proces rosniecia piersi.

Gość ddddddddddddd
juz nie rosna chociaz ostatnio mi urosly niewiem dlaczego atakie mialam juz w wieku 14 lat :( ostatnio cos sie powiekszyly i mam d/e

a bierzesz tabletki anty alob ocs takeigo?? mowie ci idz do gina i z nim pogadaj..... a jak w przyszlosci bedzie ci ciezko to operacja pozostaje

Gość ddddddddddddd
nie biore zadnycjh i nie bralam , wtedy jak mialam 13 lat to bralam mase antybiotykow bo bylam chora i mysle ze to od etego a co mi teraz lekarz pomoze? :( chyba ze sa tabletki na zmniejszenie?

no raczej nie ams zpojecia skoro twoierdzsz ze od antybiotykow ;/ lol jest wiele powodow-genetyczne uwarunkowania,nadmiar hormonow,labo poprstu taka budowa ciala.. towja mama ma duze piersi?albo babcia?

Gość ddddddddddddd
ma ale mniej sze odemnie tylko ze zanim mnie urodzila to ich nie miala :) moze i hormony bo mam zaburzenia hormonalne ,na piersiach nawet mi wlosy rosna :( a do tego mam glupi problem bo 1 sutek jest ciemny a drugi calkiem jasny, lekarz to widzial ale nic nie mowil

kazdy czloweik jest inny,jak iwdac masz takie piersi.. wlsoy-chodzi ci o kilka wloskow wokol sutka???-to normalne-a co do koloru...moze to zykle przebarwienia

Gość ddddddddddddd
no tak ale to nie kilka tylko raczej kilkadziesiat :( a mozna cos zrobic z takimi przebarwieniami bo wstydze sie strasznie przed moim chlopkaiem zawsze to ukrywam jakos a juz mnie to meczy tyle czasu chowac to