Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_nUśKaa_

za duże

Polecane posty

jezlei chloap ktego nie akceptuje to zmien go...jakis tepy... jezlei masz wiele wlosow to pewnie masz histuryzm,idz do gina i popros o diane....powinno owlosienbie zniknac.... a co do przebarwien,moze idz z tym tez do gina bo nigdy nie wiadomo..masz to od dawna,czy ostatnio ise zorbilo?? opalas sie topless??

Gość ddddddddddddd
nie nie opalalam sie nie pamietam od kad to mam chyba jak mi zaczely rosnac pewnie wtedy ale jemu to nie przeszkadza tylko ja niechce mu pokazywac - chodzi mi o kolor sutkow

Gość 75 c to wcale nie takie duże
miałam zanim schudłam

to ja nie wiem od czego ten kolor..ale na wszleki wypadek moze lepeij isc do gina i zpaytac sie czy jest ok....

Gość ddddddddddddd
no ale juz widzial i nic niemowil , moze nie wiedzial nie wiem ,moze pierwszy raz takie cos widzial i nie wiedzaial co to - rozni sa debile a nie lekarze

Gość leva buda
to jak ty chces zteraz kazdego obrazac,to po co uzwa wlazlas na forum,idz z kolezankami pogadaj o sowim problkemie madralo...one madrzejsze

Gość też młoda
słuchaj musisz zaakceptować siebie i zrozumieć ze masz naprawde duzy atut dziewczyny ci zazdroszcza a faceci nie moga oderwać wzroku...nie zdajesz sobie sprawy ile razy to się przydaje..biodra może ci jeszcze przybiora wtedy będziesz miała figurkę klepsydry a to najpiekniejsza figura kobieca jaka mozna miec. masz wspaniałe ciało i ciesz się z tego a nie dołuj. ja mam 17 lat i jeszcze niedawno tak jak ty miałam kompleksy i w ogóle ale od jakis 2 lat akceptuje mój wygląd. mam 175 cm, waze 55 kg, wymiary 95/66/96 i ciesze sie z tego wiele moich kolezanek ma mniej kobiece sylwetki i zazdroszcza..znajda sie tez pindy które beda rzucac niemiłe komentarze albo niedowartosciowani kolesie którzy wiedza ze nigdy nbie zwrocisz na nich uwagi. ale takimi sie nie przejmuj głowa do góry i wypnij pierś:P

Gość ddddddddddddd
wiem ze musze to zaakceptowac, probuje , mam juz 20 lat i jakos nie moge , myslslasm ze teraz na studiach jakos bedzie lepiej bo duzo ludzi juz nie zwracaja uwagi na takie rzeczy ale dalej widze jak ide a wszyscy sie gapia i to tak ze sama widze i mam ochote uciec stamtad :(

Gość ddddddddddddd
a wszystkie moje kolezanki maja A AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nawet nie B

Nie koncentruj się tak na swoim biuście, bo niedługo psycholog będzie Ci potrzebny:(... Jak już wcześniej napisałam mam 70D i nie widzę, żeby inni patrzyli na mnie inaczej... Fakt patrzą ale tylko dlatego, że jestem fajną kobietą, która potrafi wyeksponować swoje atuty, a w moim przypadku są to piersi i nie zamieniłabym ich na inne... Ciesz się nimi i odpowiednio eksponuj, zobaczysz, że to atut a nie udręka... A tak wogóle to ze ststystyk wynika, że ponad połowa Polek ma miseczkę min.C ... :)...

Gość ddddddddddddd
ja rozumiem ze nie u kazddeg owidac ichna 1 rzut oka bo niektorym pasuja do figury ale mi nie ja nosze rozmiar 36/38 spodnie raczej 36 bluzki musze wieksze i one do mnie nie pasuja - tak mi sie wydaje

do ddddddd swietnie cie rozumiem własnie mam to samo :(:(:(:( jak załoze obcisło bluzke to cycki takiee sie wielkie wydajo ze szok:O jak tako normalno bluzke założe to na piersiach sie nawet dobrze układajo ale za to po bokach lekko sterczy i nad brzuszkiem tak zwisa :O poprostu jak by była za duża :O:(:(:(:(

Gość ninapalucci
Gość nuśka a ty skąd
? zza buga?