Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klątwa

CZY MOŻNA NA KOGOŚ RZUCIĆ KLĄTWĘ???

Polecane posty

Gość klątwa

Pytam jak najbardziej poważnie, czy można kogoś ukarać, by cierpiał??? Chodzi o kochankę mojego męża?

Gość cast away
Nigdy tego nie rób bo wróci do ciebie (ta zła siła) prędzej czy później.

Gość klątwa
Czyli można to zrobić?

Gość cast away
Tyś powiedziała.

Można.............Paamiętam opowieść mojej babci. Jej brat krótko po wojnie był w Rosji i zakochał sie w Rosjance.........byli razem, mieli syna. Mieszkał z nią przez około 10 lat. MOja prababka słała do niego listy z prośbami o powrót, bo gospodarstwo czekało. Wrócił. Tamtą okłamał,że tylko na chwilę, a został w Polsce. Tamta słała listy z Rosji,że kocha, teskni, ze syn czeka. Niestety mój wój postanowił,ze zostanie w Polsce i tutaj ułoży sobie życie.Porzucił ich po prostu. Krótko po tym poznał kobietę -Polkę, ożenił się i dostał list od Rosjanki \"mamy syna, zostawiłeś mnie i jego.ZA naszą krzywdę, przeklinam Cię, obyś nigdy nie doczekał się syna. Miał potem 5 córek kiedy jego żona była po raz szósty w ciązy urodziła martwego chłopca. Nigdy ni e doczekał się męskiego potomka. Może to zbieg okoliczności, a może nie.

Gość klątwa
Oj bardzo ciekawe, ale podobno klątwa wraca do osoby, która ją rzuca, więc się zaczynam troche bać.

Gość to tylko ja jestem
no , ciekawe jak ta klatwa wrocila do tej Rosjanki z powrotem ? tego sie juz chyba nie dowiemy :(.....