Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magggiii79

Nie chce wiecej dzieci

Polecane posty

Poradzcie drogie panie jaka metode zastosowac by nie miec wiecej dzieci? Oczywiscie w gre nie wchodzi brak seksu z mezem :) Po porade udam sie rowniez do ginekologa ale zapytam najpierw was....

Gość odswiezam
tabletki plastry,albo wkaldka domaciczna,wystarczy poczytac forum,wszystkiego sie dowiesz!a jak zabezpieczalas sie do tej pory??

najlepiej chyba wkładkę domaciczną... idź do swojego ginekologa, ona najlepiej Cię zna i na pewno doradzi Ci coś odpowiedniego.

plastry to nie wiem, nie uzywalam nigdy. tabletki kiedys ale zle sie czuje po hormonach. myslalam o spirali ale jak czytam ile to kosztuje to nie wiem czy sie zdecydowac. Maz nie moze sie dowiedziec ze sobie takie cos zalozylam. Chociaz on juz teraz coraz czesciej mowi o tym, ze tez juz nie chce wiecej dzieci. Do tej pory zabezpieczalam sie przez 2 lata tabletkami w wieku gdzies 20 lat ale teraz nic (mam 27). Bylo na zasadzie \"bedzie jak bedzie\".

A dlaczego \"mąż nie może wiedzieć\"? Tę decyzję powinnaś podjąć z nim, a nie z ludźmi z forum :O

Hej kochana Ty najpierw z mężem pogadaj, nie jesteście szczerzy wobec siebie, spróbuj z nim pogadac, a co do pytania to dziewczyny już napisały, lekarz wybierze dla ciebie najlepszą formę antykoncepcji tak żebys sie dobrze czuła

A ile masz tych dzieci, ze masz juz dosc? Jesli jestes na 100% pewna, ze na pewno nigdy wiecej nie bedziesz chciala miec dziecka, to po prostu kaz sobie podwiazac jajowody. Wtedy to juz na pewno nigdy nie zajdziesz w ciaze.

Gość hiena w tym kraju
nie można legalnie io na życzenie podwiązać sobie jajowodów. Nie wiesz gdzie żyjesz?

Gość malinka177
nic nie jest pewne,podobno skuteczna jest spirala musisz isc do lekarza i sie zapytac ile to kosztuje i czy mozesz ja miec,jest to mała spręzynka,która ci zakładaja w środku to nic nieboli i tegi sie nie czuje nawet przy współżyciu....naprawde to jest skuteczne,napewno bardziej niz tabletki i prezerwatywy,a sex bez prezerwatywy jest o wilel przyjemniejszy