magggiii79 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Poradzcie drogie panie jaka metode zastosowac by nie miec wiecej dzieci? Oczywiscie w gre nie wchodzi brak seksu z mezem :) Po porade udam sie rowniez do ginekologa ale zapytam najpierw was.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odswiezam Napisano Wrzesień 26, 2006 tabletki plastry,albo wkaldka domaciczna,wystarczy poczytac forum,wszystkiego sie dowiesz!a jak zabezpieczalas sie do tej pory?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 najlepiej chyba wkładkę domaciczną... idź do swojego ginekologa, ona najlepiej Cię zna i na pewno doradzi Ci coś odpowiedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magggiii79 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 plastry to nie wiem, nie uzywalam nigdy. tabletki kiedys ale zle sie czuje po hormonach. myslalam o spirali ale jak czytam ile to kosztuje to nie wiem czy sie zdecydowac. Maz nie moze sie dowiedziec ze sobie takie cos zalozylam. Chociaz on juz teraz coraz czesciej mowi o tym, ze tez juz nie chce wiecej dzieci. Do tej pory zabezpieczalam sie przez 2 lata tabletkami w wieku gdzies 20 lat ale teraz nic (mam 27). Bylo na zasadzie \"bedzie jak bedzie\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 moze zastrzyk? raz na trzy miesiace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatuś 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 A dlaczego \"mąż nie może wiedzieć\"? Tę decyzję powinnaś podjąć z nim, a nie z ludźmi z forum :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka ** 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Hej kochana Ty najpierw z mężem pogadaj, nie jesteście szczerzy wobec siebie, spróbuj z nim pogadac, a co do pytania to dziewczyny już napisały, lekarz wybierze dla ciebie najlepszą formę antykoncepcji tak żebys sie dobrze czuła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiena 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 A ile masz tych dzieci, ze masz juz dosc? Jesli jestes na 100% pewna, ze na pewno nigdy wiecej nie bedziesz chciala miec dziecka, to po prostu kaz sobie podwiazac jajowody. Wtedy to juz na pewno nigdy nie zajdziesz w ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiena w tym kraju Napisano Wrzesień 27, 2006 nie można legalnie io na życzenie podwiązać sobie jajowodów. Nie wiesz gdzie żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiena 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 W Niemczech :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka177 Napisano Wrzesień 27, 2006 nic nie jest pewne,podobno skuteczna jest spirala musisz isc do lekarza i sie zapytac ile to kosztuje i czy mozesz ja miec,jest to mała spręzynka,która ci zakładaja w środku to nic nieboli i tegi sie nie czuje nawet przy współżyciu....naprawde to jest skuteczne,napewno bardziej niz tabletki i prezerwatywy,a sex bez prezerwatywy jest o wilel przyjemniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach