Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szyt

jak sie liczy tygodnie ciąży?

Polecane posty

i tym sposobem wydało sie, ze net-ar wystepuje pod czerwonymi nickami. bo jej czarne net-ar nie cieszy sie dobra sławą a kobita chce sobie pogadać. do tej pory myślałam, ze udzielasz sie tylko na topikach o chamstwie ciężarnych, bo masz jakąś swoją pokręconą teorię na ten temat, ale widac, ze wszędzie musisz wsadzić swojego starego nocha. żałosna, podstarzała, zgryźliwa baba

Gość CCCCCCCCCcc
Szyt, po co mącisz i wprowadasz dym? Grzecznie się wycofałam z tematu a Ty próbujesz mnie obrażać gówniaro jedna!

CCC- to ty mnie obraziłaś jak byś nie zuważyła! gówniaro?! ile ty masz lat 27, 28 czy 29? gówniaro, dobre sobie i spadaj stąd lepiej bo to mój topik, po co tu zaglądasz? szukasz dumu? pomyliłaś sie płyń

Gość gośćkarolina
Jesli jestem dzisiaj w 12 tyg i 6 dni w ciazy to jutro bedzie 13,0 czy 13,1? Czyli w karcie bedzie 13 czy 14 tydzien? W piatek ide do lekarza to zobaczymy ale taka ciekawa jestem...

Gość gość
Dzis wpisaliby ci jeszcze 12. Ale kurde ja mam taki problem ze w kalendarzach w necie termin wychodzi mi na 20 lutego a polozna wpisuje mi 23 luty i jeszcze odejmuje jeden dzien od tygodnia np 33 t 4 d to ona 33 t 3 d. O co chodzi...

Gość gośćkarolina
Tak wpisal mi 13 tydzien. Czyli lekarze pisza skonczone tygodnie a kalkulatory internetowe zaokraglaja i podaja zaczety czyli 14 mi pokazuja.