Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanita Tikaramka

Mój slub

Polecane posty

a czy wy myślicie że pozostajecie zapamiętane w takich samych butach?? nie - nikt was nie pamięta. Wiem, że wiele dziewczyn marzy o pewnej ekstrawagancji tylko boi się. Ja sięnie boję bo nie jestem tchórzem. Widze że zazdrościcie - normalana osoba napisałaby - nie podobają mi się ale wy gdaczecie jak kwowki i prześciugujecie się w wyzwiska - wiecie czemu - bo zazdrościcie. Boicie się ubrać jak chcecie - bojąc się księdza, rodzców, teściów, tego co ludzie powiedzą. Ja wiem że to nasz ślub i nam się ma podobać a nie wszystkim - ale to jest dojrzałe zawieranie związku małżeńskiego a nie szczeniacki wyścig. Pozdrawiam zwłaszcza te najmniej przychylne które muszą być szalenie zakompleksone i nieszczęśliwe.

Gość Słuchaj skoro
ty jestes taka wyzwolona i odważna to sie ubierz w te buty , twoja sprawa jak chcesz wyglądac, jeżeli chcesz tylko zrobic wrażenie na ludziach, zeby po roku mówili jakie to buty miałas to jest to żenujące wręcz. Chcesz wyglądac tandetnie i kiczowato - twój ślub, twój wybór. Ale skończ z tymi tekstami ze ktoś ci zazdrości, bo uwierz szczerze nie ma czego, i nie pochlebiaj sobie tym ze wszyscy ci zazdroszczą. Widocznie inaczej nie potrafisz zwrócic na siebie uwagi, dlatego włożysz takie buty na ślub, ale wątpię czy bedą je podziwac, czy zasmieją sie pod nosem z twojego gustu.

Gość Słuchaj skoro
cały czas posądzasz wszystkich o zazdrośc, to napisz czego mamy ci zazdrościc, słucham ?????????????????????

Gość Słuchaj skoro
Jak wymyslisz to napisz, chce wiedziec czemu usilnie wmawiasz wszystkim ze ci zazdroszczą. Czekam.

Gość misza2929292
no właśnie. Chcę wiedzieć czego ci zazdroszczę?:-D Bo nie wiem ale ty podobno wiesz lepiej:-P

Gość zarozumiala fladra
pewnie,ze tu wieje zazdroscia...kazda zazdrosci drugiej ładniejszej sukienki, droższych butów i ze ktos inny moze sobie pozwolic na wiele. a ja mogłam: miałąm ślub i wesele takie jakie sobie wymarzyłam: suknia szyta na wzór tej z filmu "ksiaze w nowym jorku", 4 dziewczynki rzucały mi platki róż , dwóch chlopców podawalo obraczki, przy wyjsciu z kosciola byly fajerwerki, a wesele na 200 osób. moze i bylo kiczowato, ale grunt,ze czulam sie jak prawdziwa królewna ( bryczka była tez: ) ) ..prawdziwa , królewna, która nie musi sobie niczym głowy zaprzatac.

Moja mam zawsze powtarza żeby sie za wcześnie nie cieszyć. A te buty według mnie są tragiczne i nie nadają sie do ślubu ale to twoja sprawa. Acha i zawsze mi się wydawało ze ślub to ma być piękne przezycie dla młodych i to oni mają wspominać ten dzieć a nie jakieś ciotki które widzą młodą raz na 20 lat i tak dupe obrobią no ale widać nie wszyscy tak myślą. Współczuje temu twojemu zwierzaczkowi :)

karitta a ja wsspółczuję tobie że tyle w tobie zawiści i zazdrośći. Butów jeszcze nie kupiłam a cieszyć się cieszę - i to bardzo. Jeśli ty się nie cieszyłaś -- współczuję. a ślub jest dla nas a nie dla ciotek wiesz?? i mam kolejne botki:-) http://www.allegro.pl/item130197923_tego_nie_ma_nigdzie_kozaki_z_koronki_biale_35.html ale i tak chyba będę musiałą się wybrać do sklepów bo czego super extra nie widzę na allegro.

Gość Sluchaj skoro
Nadal nie odpowiedzialas na moje pytanie, kultura wymaga tego zeby odpowiadac jak ktos pyta. A moze arumentow nie masz i nie potrafisz powiedziec, napewno. Wiec nie pisz o zazdrosci skoro nie wiesz.

Ja też mam pytanie: w którym moim wyrazie widzisz zawisc??? że buty są tragiczne?? przecież to tylko moje zdanie, czy moze w tym ze uwazam że ślub jest dla narzeczonych a nie na pokaz. Czy nie moge według ciebie miec swojego zdania???? to po co w ogole zakładałas ten topik skoro kazdy kto ma odmienny poglad od ciebie jest według ciebie zazdrosny. Mam prośbe przeczytaj wszystkie wypowiedzi od poczatku topiku i zauważ że wszystkich którzy powiedzieli cos innego niz byś chciała nazwałas zazdrosnymi to troche dziecinne według mnie. Ale i tak ci zycze szczęścia

droga karitto wy jaśniałam wcześniej - nie mam nic do krytyki ale normalnej a nie hamskiej. mozna powiedziec - buty mi się nie podobają a można powiedzieć co za tragiczne gówno - świadczy to o poziomie człowieka którą opcję wybiera. A ślub jest dla pary młodej a nie dla innych - zgadzam się w 100% dlatego zamierzam ubrać suknię i buty takie które mi się podobają.

Gość Sluchaj skoro
ok rozumiem nie znasz odpowiedzi na moje pytanie, tak jak myslalam, tym bardziej mnie teraz rozbawilas. :O :O :O heheheehehheehheehe Alw wiesz jak sie cos zarzuca to trzeba miec powod i argumenty, ktorych ty nie masz

z głupimi nie gadam:-P nie podniecaj się tak kobieto. Uczepiłaś się jak rzep psiego tyłka. Jak nie potrafisz zrozumieć (brak inteligencji wychodzi??) odwołuję cię do moich wypowiedzi ze stron wcześniejszych. Jak uda ci się znaleźć odpowiedź to może się wybronisz.

Gość Sluchaj skoro
Ja mam sie nie podniecac, dobre kto tu sie podnieca. A inteligencji tobie brak bo nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie hehehehhehehehhehehehehee alez ty infantylna jestes, szkoda mi ciebie. Ja zadalam pytanie ty nie umiesz odpowiedziec, kto jest glupszy ??????????????????????? :P :P :P :O :O :O

Gość Sluchaj skoro
i nie tylka tylko ogona, hehehe nie wiesz co piszesz to nie pisz !!!!!

moja droga - na twoje pytanie udzieliłam odpowiedzi wcześniej więc nie będę się powtarzać. Gdybyś ochłonęła może bys znalazła ją w moim poście.

Gość Które to słowo
????????????????

ona napisała: Ja zadalam pytanie ty nie umiesz odpowiedziec, kto jest glupszy ??????????????????????? Ja odpowiedziałam ty nie umiesz znaleźć, kto jest głupszy?? Poza tym nie zamierzam juz z tobą konwersować bo szkoda mi czasu na takie przepychanki słowne. Żegnam - życzę szczęścia, mniej zawiści i żebyśnigdy nie musiała zazdrościć niczego nikomu. pappa

Gość które to słowo
infantylizm ??? o to ci chodzi ???

Gość które to słowo
Jesteś infantylna, więc w czym problem, ?????

Gość które to słowo
ty go chyba nie znasz skoro nie rozumiesz,żegnam cie infantylna dziewczynko i pozdrawim środkowym palcem bardzo serdecznie :P