Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanita Tikaramka

Mój slub

Polecane posty

Gość do Tanitki Tikaramki
Tanitka Takaramka czy jak ci tam. Jeśli już rozważasz poprawność słownictwa to zauważ, że słówko "hamski" napisałaś błędnie. Pisze się "CHamski" :-P Zatkało???????????????????

Gość zarozumiała flądra
z całym szacunkiem, ale te buty , w moim odczuciu, na ślub się nie nadają..może na noc poślubną. piszac wczesniej o kiczu, nie miałam na myśli dzikiej chęci prowokacji czy burdelowej elegaancji:)

nie nie zatkało. Już nie podniecajmy się tak tymi butami. szczerze to mało mnie obchodzi co pasuje na ślub a co nie. gdybym miała ochotę pójść w różowym dresie to bym poszła i miała gdzieś to czy pasuje czy nie. nie jestem niewolnicą schematów.

Gość zarozumiała flądra
fajnie,ze nie jesteś niewolnica schematu. ale to nie przekresla chyba wyczuciaa dobrego smaku :)

Gość misza292929
o co chodzi z tym ostatnim wpisem?:-( Z tym wzrostem?

Gość Tatnita Tikararnka
chodzi o to ze jest niższy ode mnie nie umiesz czytac???

Tanita Tikaramka - gratuluję! Ja też biorę ślub w maju. Nie przejmuję się żadnymi zabobonami i gadaniem ludzkim. Co do butów - powiem tyle - nie podobają mi się, ale nie każdemu muszą się podobać. To Twoja sprawa jak będziesz wyglądać. Najważniejsze byś sama dobrze się czuła.

Gość Szczęśliwsza niż dawniej .
Tanita !!!!! Witam . czytam ten post od samego poczatku i chcialabym wtracic kilka swoich zdan . Obecnie tez borykam sie z organizacja i przygotowaniami do slubu bo moj slub odbedzie sie 4 sierpnia 2007 roku mamy juz sale i termin w kosciele reszte dopracujemy pozniej hmm ale do czego chce nawiazac , mielismy brac slub w lipcu 7.07.2007 ale w ostatecznosci przeslismy na sierpien bo przemyslalam sobie pewne kwestie i pomyslalam ze mimo tych 7 niby szczesliwych nie zawsze musze patrzec na to ze to przynosi szczescie jezeli bysmy wzieli pod uwage maj to rzeczywiscie mam do tego miesiaca uraz przyslowie faktycznie mowi ze w " maju slub , szybki gorb " i taki tez mam przyklad , mlode malzenstwo bralo slub 16 maja a 16 czerwca juz ich nie bylo na tym swiecie , smutne a pisze to dlatego zebys jeszcze razz to przemyslala , a moze warto wziazc slub w miesiacu ktory sie poznaliscie???? Zreszta do niczego nie namawiam jezli bierzeesz slub w maju to zycze Wam duzo szczescia . Ja jestem zadowolona z sierpnia i to tyle co chcialam napisac . Dziekuje