Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marsza

pilllnnneee

Polecane posty

witam. od ponad roku zazywam cilest. wczoraj kochalam sie z chlopakiem po 16. a zwykle tabletke biore o 18.30, niestety wczoraj zapomnialam, przypomnialo misie dzisiajrano, od razu ją zaylam. no i dzis wezme juz planowo, na dzien dzisiejszy. jednak martwi mnie mysl, ze moglo dojsc do zaplodnienia, bo ta spozniona tabletke wzielam po ponad 12 godiznach. czy mam sie zglosci do lekarza po postionor ???????

Po ilu godiznach wziełąś zapomnianą? Jeżeli przed upływem 12 nie masz się czego obawiać. A która to była tabletka z opakowania?

idź po postinor lepiej. w ogóle idź do lekarza i on ci powiem czy powinnaś się obawiać czy nie i ewentualnie przepisze postinor!

Gość 19 latka
eeeeeee ja tez mialam takie sytuacje ze np zapomnialam ta ostatnia potem wzielam ja spozniona i w przerwie sie kochalam .. do konca i jakos nie jestem.. niekiedy na poczatku tez zapminalam.. ale to zalezy niektore maja pecha poprostu :/

Gość kiki22
marsza nie chce cie martwic ale po niezazyciu jednej tabletki nieregilarnie to jest wpadka natychmiast skonsultuj sie z ginekologiem