Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wybieram PO

KOMPROMITACJA IV RP - nowa inicjatywa!

Polecane posty

Zapraszam wszystkich serdecznie do serwisu, który powstał (a właściwie powstaje) w związku z polityką obecnego układu rządowego, a w szczególności w związku z doniesieniami wczorajszego program \"Teraz My\". http://www.wybieramPO.pl/ - ZAPRASZAM

Gość a ja wybieram PiS bo
nieznosze kochuchow

Gość Julia na Platformie.
no razem leb w leb jak Tusk moj pieknis mowi z drugim pieknisiem Olejniczakiem sa jedyna alternatywa dla polski. to najlepsze i najuczciwsze partie. pod ich rzadami ufam , ze czeka nas czas miodem i schabowym plynacy. jednym slowem wybieram ich bo oni dobrobyt zapewnia i browary i inne towary.

Gość papirus.....
Ludzie, czytajcie programy. Unia Polityki Realnej ma moim zdaniem program lepszy niż PO, ale kto na nią zaglosuje? Nikt. Ślepo widzicie tylko jedną alternatywę dla Pis - PO. Są też inne partie. SdPL i UPR np.

Gość PO to takie same oszołomy
czas na nowe partie

Gość tez mi nowosc
LEWICA GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chyba nikt
W prezydenckich w pierwszej turze głosowałam na Mikkego czyli właśnie Unia Polityki Realnej. mają świetny program. W drugiej wybrałam Tuska :) A PISowcy teraz może wreszcie przejrzą na oczy :o

Gość czytajaca blabla
->papirus..... czytamy czytamy tylko jakie szanse maja inne partie w porownaniu z po i pisem? ja tez w 1 turze nie glosowalam na tuska a w drugiej owszem wiesz to takie mniejsze zlo dlatego sa ludzie ktorzy wola po niz pis poza tym podoba mi sie pomysl platnych studiow i uslug medycznych w polaczeniu z obnizeniem podatkow

Gość DOSYC Z MNIEJSZYM ZLEM
CZAS WYBRAC DOBRO