Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet 25L

Poznam kobiete 30+

Polecane posty

..najchętniej wyjechałabym na święta...w góry....takie zaśnieżone...ach. w tym roku pomarzyć mogę tylko...

..kurcze...nie dostałam tego maila....póki co...a taka jestem ciekawa co wymyśliłeś Robaczku Misiaczku ;)

..bo myslalem ze jestes zajeta ..nie piszesz za duzo ...i nie ustosunkowalas sie do mojego pomyslu ;)

Gość jestescie tragiczni oboje
motylki misiaczki robaczki lisciki rodzinki meliki buziaczki rosolki itd nie wierze ze to pisza dwie dorosle osoby no moze tylko w papierach strasznie infantylni jestescie o moralnosci nie wspominajac, wezcie sie jebnijcie w leb po kolei, anda pierwsza wiesz ando ze trzeba byc podla scierka zeby szukac kochasiow i slac foty za plecami meza? najpierw mowialas ze tylko wirtualnie a teraz szukasz sposobu zeby wymknac sie mezowi na spotkanie z gowniarzem? zycze ci zeby spotkalo cie cos podobnego a brunet taki slaby z kobietami jestes ze za zajete sie bierzesz? nie rozumiesz palancie co to jest zwiazek? to miejsce dla dwoch osob, ty nie smiesz sie tam wpierdalac a jak juz sie wpierdalasz do ich zwiazku to niech do twojego przyszlego tez ktos sie wpierdoli i zbalamuci ci zonke kiedy bedziesz w biurze zapierdalal na wasz wspolny domek zalosna ta wasza "znajomosc" i "przyjazn" chyba pojecia nie macie od czego sa przyjaciele. wy tylko szukacie okazji zeby gdzies zamoczyc jak zwierzeta szczeniaki

ladnie andooo wiesz do czego sie kwalifikuje to co zrobilas wysylajac takie zdjecia? ciekawe czy wiesz

uops.....ale nam się dostało .......od pomarańczki.....chyba czuję internetowego kaca moralnego....:O

to jasne ze jestes hipokrytka i nie powiesz czy uzmyslowilas sobie co robisz bliskiej osobie prawda? byle tylko dorosla, mila andaaa dobrze sie bawila ze swoim misiaczkiem robaczkiem

..znowu ktos tu moralizuje ;) ..tylko ze nikt nie pytal cie o rade \'pomaranczowy\'

a dla ciebie gowniarzu moralnosc ma jakiekolwiek znaczenie?

tak z ciekawosci i dla jasnosci ...kim ty jestes \'pomaranczowy(a)\'?? ..zastanawiam sie po prostu komu chce sie czytac kilogramy czyis postow zeby dac nauke ...wujek dobra rada ??

pomarańcza....odpuść sobie...zajmij się swoimi sprawami...ok...i daj żyć innym.....;)

aha...i..nie obraźaj mnie.....ja Ciebie nie znam i Ty mnie...więc nie masz prawa......

chcialbys gowniarzu zebym byla sfrustrowana dewotka ale nie jestem jestem takim samym uzytkownikiem forum jak ty czy andaaa w takim razie powiedz mi: czy sumienie nie mowi ci z wewnatrz twojej osoby (bo zewnetrzna zaloze sie ze mysli tylko o wlozeniu andziee reki pod bielizne) ze to jest kobieta, malo ze kobieta, to zona kogos innego? a ty andooo nie pieprz ze cie nie znam bo widze, jak w domu udajesz kochajaca zonke a w pracy tylko kombinujesz jakby sie tu urwac z domku zeby blizej poznac misiaczka robaczka albo jakby tu wyslac mu fajne fotki. zaprzeczysz ze tak jest? wiec to co robisz zapytaj o to postronna osobe jak to nazwie.

\"czy sumienie nie mowi ci z wewnatrz twojej osoby (bo zewnetrzna zaloze sie ze mysli tylko o wlozeniu andziee reki pod bielizne)\"....ale żałosne są te twoje wywody.....słoma z butów ci wychodz dziewczyno....chcesz pofilozofować....poczytaj więcej książek...pomogą ci wzbogacić twe ubogie..prostackie słownictwo....

...polowa ludzi na tym forum prowadzi podobne rozmowy (albo jeszcze bardziej wyzywajace) ...wszystkim prawisz takie moraly?? ...czy wsadzanie kija w mrowisko to takie przyjemne zajecie ?

andooo twoje jest rzeczywiscie bardzo bogate i wyrafinowane: laba, shit, cholercia, motylki w brzuchu, majteczki, oklad z piersi i inne perelki zreszta huj z nimi jesli nie potrafisz znalezc okreslenia na mezatke ktora rozglada sie za innym to i tak jestes g.. warta odpowiedzi nie udzielilas co boisz sie przyznac ze kazdy z tweojego otoczenia okreslilby cie jako scierke?