Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kozi

Chce JEJ POMOC !!

Polecane posty

Gość Kozi

Witam was !! mam pewne pytanie .. otoz jak kocham sie z moja ukochana.. to odczowa po pewnej chwili pieczenie.. po stosunku również nastepnie gdy idzie siusiu to równięz ja szczypie.. nasielenie.. ( czy to moze byc wina zlego "smarowania" ze penis ociera sie zbyt o suche miejsce..??) lecz watpie w to bo wiem jak tam jest przez rozpoczeciem :D ODPISZCIE:}

Gość um
jest kilka opcji. albo uczulona na ciebie i twoja sperme albo zakazenie pochwy i sromu albo uczulona na prezerwtywe (jezeli uzywacie) a moze posuwasz ja za mocno???? a jezeli to nie ta dziurka??>??????

Gość niunia29
zapalenie cewki moczowej

Gość um
tak zapalenie cewki tez jestv jedna z opcji

Gość kozi
nie posuwam jej za mocno... bo robie to delikatnie ze wzgledu ze wiem ze ja za boli.. byla leczona na delikatna grzybice brala globulki i masc stosowala perfekcyjnie co do ostatniej tabletki , zapalenie cewki raczej wykluczam bo nie boli ja wogoule jak siusia.. wiec to nie to.. a boli w okolicy wejscia do pochwy...i to wlasnie podczas bycia w niej..wiecn ie wiem co to .. chyba znowu ginek sie klania..

Gość madziulek29
może być jeszcze rzęsistek. ale przy tym miałaby zielone upławy. naprawdę gino się kłania ,

Gość kozi
nie ma zadnych uplawowo wlasnie.. nie swedzi ja nic... jak wejde jest okej.. zaczne ruchy to zaczyna sie lekkie pieczenie im wiewcej ruchow tym bardziej nasilone pieczenie utrzymuje sie potem.. przez pare minut i znika .. dziwne..

Gość kozi
leczeylem sie stosowalem clotrimazolum..

Gość kozi
myslicie ze nie ma co gdybac tylko ledciec do ginka znowu ??

Gość madziulek29
na moje tak

Gość kozi
dzieki za pomoc nie potrafie sie cieszyc z seksu sam , cala radocha jesli razem mamy rogala na mordce po stosuneczku

Gość madziulek29