Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde doradźcie

jak byście postąpili na moim miejscu??!!

Polecane posty

Gość kurde doradźcie

zblizają się moje urodziny(jeszcze to niedziela),których od laaat nie odprawiam ale dla moich teściów takie imprezy są baaardzo,bardzo ważne-jak to mowi teściowa -scalają rodzinę i teraz,co ja mam zrobić,jak zadzwonią z zyczeniami (nie wiem na 100 %czy znają date) zaprosić ich??? no ale wtedy na pewno będe musiała zaprosić szwgierkę z chłopakiem,no i moich rodziców ,z nami to już 8 osób (już o kuzynce z mężem nie wspomne) ja ani piec ani ugotować ,a w ogóle bez sensu,dla mnie to naprawde problem

Gość kurde doradźcie
kurde dzięki :( 🖐️

Gość może to ja....
ja nie masz na to ochoty to nie wyprawiaj i juz Nic na siłę

skoro nie wyprawiałas to chyba wszyscy o tym w rodzinie wiedzą?!Ja też nie wyprawiam,nikogo nie zapraszam specjalnie.jednak moi rodzice zawsze wpadają złożyć mi zyczenia.Jestem an to przygotowana.Jest tylko kawka i jakieś ciasto(kupione).Nikt się nie obraża.Nawet moja teściowa. Jeżeli zadzwonią to podziękuj za życzenia i zapytaj czy wpadną po obiedzie na kawę i ciasto?Będą wiedzieć,że na nic więcej nie mogą liczyć.Powodzenia.

Gość kurde doradźcie
no wydaje sie to proste ,a nie jest no bo jak juz wpadną jedni to pójdzie ciągiem,co teście są a rodzice nie???siostra brata?? a właśnie u teściowej to zawsze domowe wypieki,wiadomo nikt mi nic na sklepowe nie powie ,ale pomyśli ale ja w ogóle nie chcę muszę się wić jak węgorz

Gość kurde doradźcie
ostatnio mi teściowa nawet zapropomowała,ze ona mi upiecze....(bez sensu) no widzicie

tak jak wyżej na kawe i ciasto :) kawe zrób , kup ciasto i wsio ! :D twoi rodzice , jego i szwagierka;)

Ja tu czegoś nie rozumiem!Ile ty jesteś po tym ślubie,że masz taki problem?Wiem,że niemożna dogadać się z teściową(tez tak mam)Ale w wileu sprawach dochodzimy do porozumienia.Ja bym się zgodziła na te wypieki.Zawsze możesz powiedzieć,że jej są najlepsze na świecie.

Gość Powiedz w razie czego
ze urodzin nie wyprawiasz tylko imieniny. A jak przyjdzie czas imienin to poinformuj, ze wlasnie zmienilas zdanie i wyprawisz urodziny. I tak pare lat oblecisz. A pozniej powiedz, ze masz ich w dupie. Hej.

Gość uległabym presji
i grzecznościowo odwaliłabym wieczorek przy kupionych słodyczach i wypiekach.

Gość badu
foleta,ja się dogaduję z teściową ,nawet dobrze(moze to źle ,tak bym nie miała obiekcji) i wiem,ze to będzie dla niej przykrość,jak tych zakichanych urodzin nie zrobię ale z drugiej strony zrobię raz,to będe musiała robić już zawsze wiem marudzę,problem to żaden kombinuje jak go obejść ;)

Gość uległabym presji
raz na ponad trzysta sześciesiąt dni zrobić coś dla teściowej, to nie jest aż tak wiele poświęcenie.