Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaa

ona wyglada na anorektyczke a jest miss...szok

Polecane posty

Gość kiziaaa

spojrzcie jakiema chude rece i twarz:( http://miss.wp.pl/gid,8525756,img,8525763,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=4 dlacxzego promuje sie takie chudziny na miss?:(

Gość vikiii
to ty chyba anorektyczki nie widziałaś:) :) ona jest normalna szczupła

Gość ta fota pokazuje jaką
ma chudą marzena twarz.. fuj na miss to powinna miec sliczną twarz a nie takie wysuszone policzki.. http://miss.wp.pl/gid,8525756,img,8525759,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=8&ticaid=1266f&_ticrsn=3 młode dziewczyny przez takie jak ona sie odchudzają ..:(

ale o co wam chodzi? nie macie wazniejszych spraw na glowie? bosh...

Gość vikiii
chyba ktoś tu zazdrości urody:)

Gość mam 40 lat kochane
i powiem jedno. ona napewno nie jest ani sliczna ani szczupla. jest bardzo chuda jak na me oko. ma zasuszone ramiona. zgadzam sie z autorką,ze jest za chuda.

Gość dsgdfg
ona jest jak szkielet na twarzy i nei ma tylka ..ale ma cycki

Gość bleblebleble
oooooooo.......... widzę, że niektórzy z Was znają definicję piękna- oczywiście niepodważalną i tą jedyną. Co piękne dla mnie, dla kogoś innego może być brzydkie i odwrotnie. Ile osób-tyle gustów.

Gość ANOREKTYCZKĘ
?????????????????? nie ośmieszaj się! chcialas założyć topik tylko nie wiedizałaś co napisać i wymyśliłaś cos tak głupiego:O:O:O w życiu anorektyczki nei widziałaś skoro takie bzdury wypisujesz

Gość madziarudalallaa
zazdrośnice!!!! heheheh

Gość dsgdfg
chuda to takie ze rzygam

Gość grubasy zazdrosne

Gość Facet 25
Tragiczna jest ta "miss" chuda zapadniete policzki...mowie wam kobieta musi byc ksztaltna a nie taki wieszak! i od razu wam powiem 70% facetow nie lubi takich "kobiet" no chyba ze na raz.....dziewczyny jak macie pare kg wiecej to nie katujcie sie dietami...spojrzcie lepiej jaka moda jest na zachodzie..oczywiscie bezprzesady (wylewajacy tluszcz nie jest fajny)

Gość DO Facet 25
a te 70% to na podstawie osobistych badań cyzy sondażu CBSu?

Gość vikaaaa
ale jestescie dziwne znowu sie czepaicie a czy wy nie mozecie zrozumiec ze niektre osoby w pewnych partiach ciala nigdy nie tyją... Ja tez mam chude ramiona i kosci na dekoldzie i nigdy w tych miejscach nie tyje. A rysy twarzy i kosci policzkowe to tez genetyka. Czy wy nie widzicie dziewczyn na ulicy ktre maja takie wyostrzone kosci policzkowe a sa nieco przy kosci? To przyjzyjcie sie uwaznie a nie zaraz krytykujecie. Miss ma idealna szczupła sylwetke i jedrne piersi wiec anorektyczka nie jest.

Gość staro wyglada
jak na swoje 25 lat. Ja jej bym dala gdzies ok.35 lat

Gość denice
na ej fotce ładnie zgrabnie wygląda , szczupło a nie chudo, anoreksji nie widziałaś? tu ma ładne ramionka , juz ja mam szczuplejsze a nie jestem anorektyczką. Anorektyczka ma wystające kości , wystające a tu nie widac nic z tych rzeczy.

Gość och wy
zazdrosne grubaski!! :P

Gość po co o tym gadac
niech sobie bedzie jaka bedzie nasze społeczenstwo woli sczupłe kobiety, a te co to pisza odbiegaja od tych norm wiec :P

Gość Iza..
Jest sliczna i zgrabna.Mysle ze autorka tematu ma duze kompleksy i przy kazdej nadarzającej sie okazji krytykuje szczuple dziewczyny nazywając je anorektycxzkami lub wieszakami.Ja obecnie wygladam jak pączek,a jeszcze rok temu bylam zgraban i szczupla.Za pare miesiecy biore sie za siebie,zeby nie straszyc ludzi tlustym tylkiem i wygladac tak estetycznie jak szczupli ludzie.

Gość O BOZE....
a tu znowu jakies gwiazdy o kompleksach gadaja i o tym, ze na pewno wszyscy dookola sa zazdrosni!! Ludzie zrozumcie, ze faceci nie lubia ZA CHUDYCH kobitek, a ta jest ZA CHUDA!!! Nie jest anorektyczka, ale jest za chuda. I zworccie uwage panie wszystko wiedzace, ze malo facetow pozytywnie wypowiada sie o je figurce i twarzy.

Gość po co o tym gadac
gdzie są negatywne wypowiedzi na kobiecym forum rzeczywiscie argument :P

Gość po co o tym gadac
na bank to baba i mysli w dodatku ze jest cwana

Gość Iza..
Jasne,jasne....Jakos wsrod moich i nie tylko znajomych tłuste osoby mają 1 opinie:nieładne, nieapetyczne, generalnie malo ok:( Szczerze, to naprawde nie fair, ze pulchne osoby atakują szczuplych ludzi,a sami domagają sie tolerancji i akceptacji swojego wyglądu, podczas gdy szkalują wygląd innych. Co do opinii, ze ejstem szczupla gwiazdą, to myslisz się, wyglądam teraz średnio "gwiadkowato":)-uwierz!!I mimo to, mam swiadomosc ze nie wygladam ladnie,a szczupla osoba wyglada i zdrowiej, i estetyczniej i po prostu lepiej.Toleruje roznie wygladajacych ludzi,ale nie toleruje wytykania innym ni9esitniejących wad, podczas gdy nam samym daleko do ideału!!

Gość po co o tym gadac
ja w prawdzie jestem szczupła ale mam sflaczaly tylek hehe i zazdroszcze tym z takim ładnym jedrnym

Gość ja uwazam ze jest oki
moze twarz ciut za szczupla ale ladna dziewczyna ogolnie