Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziaaa

ona wyglada na anorektyczke a jest miss...szok

Polecane posty

ładniesza niż ta nasza Polka co ją wybrali niby najładniejszą :D faktycznie chudziutka babeczka, ale może taka jej figura i wcale sie nie odchudzała żeby tak wyglądać, ja tam jestem też szczupła i każdy mi na to zwracał zawsze uwagę, no ale ja jem za 3 osoby a to że mam taka przemiane materii to trudno, a może dobrze :)

Gość O BOZE....
jasne jasne, bo na swiecie sa tylko anorektyczki i grubasy:o:o:o Iza...jestes strsznie ograniczona. Wez lepiej otworz oczzy dziecko. Sa takze "posrednie" fiugurki, a nie tylko chudzielce i "pulchni" wiec wez zastanow sie najpierw zanim napiszesz takie herezje jak wyzej:o

Gość facet mało wie..
jeste mfacetem i powuem tak: ta misska ma najpeikneijszą figure z kandydatek innych. ma sliczne szczuple długie nogi i jedrne duzepiersi. widziale mna zuwo ją w kraku..jest najlepsza zdecydowanie a p;o niej zaraz miss chorwacji:) jest idealna jesli chodzi o figure.. ma sliczne rysy twarzy takze ..tylko nos ma brzydki tak naprawde..

Gość AstaLavista
A mnie sie wydaje że one wcale nie są miss a wiecie dlaeczego? każda z nich jest sztuczna aż do bólu każda z nich ma tipsy farbowane włosy i jest umalowana nie mówiąc juz o sztucznych piersiach po co więc robić miss world skoro wszytskie są sztuczne ? dla mnie dziewczyna powinna byc jak kwiat nie taka sztuczna naprawde w niczym mi nie imponują gdby miały wszytsko naturalne bez makijażu bez farbowanych włosów..to by dopiero było by na co popatrzeć a co do anoreksji mamy ją na pożądku dziennym.Z tymi dziewczynami nic tylko pod karczer tak co by cała sztuczność z nich spłyneła farby makijaże i te inne.

Gość po co o tym gadac
dla mnie ma ładny nosek ale widze go tylko na tych dwóch zdjęciach wiec nie moge wiele powiedziec, do anoreksji jej bardzo dalego, sztuczna to fakt, ale co zrobić

Gość facet mało wie..
sliczna jest miss chile a najbrzydsza chyba missindi..podobna do majkela dzeksona:):)

nie każda szczupła osoba cierpi na anoreksję. Wkurzają mnie ludzie, którzy bardzo niesłusznie przypinają komuś łatę.

ogólnie misska może być... dopóki nie zacznie się uśmiechać ;) a mnie wkurzają ludzie, którzy zarzucają komuś zazdrość. czy naprawdę wszystko musi się każdemu podobać? nie znacie czegoś takiego, jak po prostu inny gust? jak mi się nie podoba, to już jestem zazdrosna? chyba głupszej teorii nie słyszałam... jak powiem, że nie podobają mi się lale z solarium czy z tipsami (ekhem, vide zdjęcie misski), to znaczy na pewno, że mnie nie stać na takie pseudo-upiększanie i im zazdroszczę... LOL. co mnie ciekawi to fakt, że tak szczupłe osoby mają spory biust - chyba każda z nas wie, że pierwsze, co maleje podczas odchudzania, to właśnie biust.

Gość przestan
brzydal, ma pomarszczony nos i konska gebe:o

przestańcie tak ją krytykować, że niby chuda i brzydka. Zazdrościcie jej? Uważam, że Marzenka jest bardzo ładna i szczupła, nic dodać nic ująć.

Gość nastepna porabana
przy ktorej nie moza miec innego zdania. NIE BEDE MYSLEC NA JEDNO KOPYTO JAK WY, TYLKO DLATEGO, ZE WY TAK CHCECIE!!! BEDE WYRAZAC SWOJE ZDANIE I W NOSIE MAM CO MYSLICIE WY!! DLA MNIE ONA JEST NIEATRAKCYJNA I KROPKA!!! A jak ktora znow wyskoczy z tekstem "pewnie jej zazdroscisz" to wymieje w twarz:)

Gość he he he
nie podoba mi soe ona ale nie mowcie ze wygalda jak anorektyczka!! paranoja!! jest szcupla! a w porownaniu do grubych dziewczyn na pewno wyglada chudo..

Gość zauroczonyy facetttt
laska ze hoho?smieszne przeciez takich nóg nikt zdrowy nie ma.. to nogi anorektyczki są.. http://miss.wp.pl/gid,8492537,img,8510254,kat,1005299,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=13

Gość babaluba
ładna dziewczyna, ale paździrz. Mogłaby tak z 5 kilo przytyć. Jak dla mnie :)

Gość hklsgd
ciekawe jak bez makijazu wyglada i w kapciach.... ja jestesm od niej ladniejsza ;)

Gość a wiecie co
Przestancie.Zawistne jestescie.Takie baby jak Wy potrafią zatruć życie komuś tylko dlatego że ma lepszą przemianę materii albo jest ładniejszy.

ładna jest ta nasza miss, ale ja uważam, że jednym z elementów konkursu powiino byc zero sztuczności - owszem można sobie pofarbować włosy, czy zrobić makijaż - ale silikony, robinie zębów każdej jednej, tipsy i tony tony tony tapety ukrywaja ich prawdziwe piekno.. niektóre z tych missek są wręcz oszpecone calą tą otoczką, bo naturalnie są na pewno dużo ładniejsze;)