Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkmsdkgs

CZYYYYYYYYYYYYYYYYY

Polecane posty

Gość fkmsdkgs

dziewczyny mam pytanie czy wynik beta hcg w 3 tygodnie po stosunku = 2 jest na pewno brakiem ciazy????? czemu 2 a nie 0 ??? pozdr.

Gość ach te tabletki
hej wiem ze norma jest do 2,7 takze nie maqsz sie co martwic.a w pierwszych tygodniu ciazy juz powinno byc sterzenie 16,0takze spokojnie , bo na poczatku ciazy ten hirmon bardzo gwaltownie rosnie. ja robilam te badanie w 17dni od stosunku i wyszlo mi mniej niz 1, ale norma to do 2,7 wiec sie nie martw

Gość fkmsdkgs
jak robilam ostatnio to mialam napisane < 2. a czemu w ogole ten hormon wystepuje u kobiet nie w ciazy?? ??

Gość MjMjMjMj...
a ja mam pytanko czy to badanie sie robi u ginekologa czy gdzie ??

Gość ach te tabletki
bo kazda kobieta ma ten hormon, to hormon plciowy a w czasie ciazy zaczyna on gwaltownie rosnac.wiec sie nie martw bo 1ty ciazy stezenie powinno byc juz 16. ja wraz z wynikiem dostalam ta cala tabele co i jak w ktorym tygodniu powinno wynosic. ja robilam po 17dniach od stosunku czyli to jakby co 1tydz ciazy byl i powinno stezenie 16wynosci a Ty robilqas 3tyg po stosunku czylo bylby to gdzies 2tydzien ciazy czyli stezezenia powinnas miec jeszcze wiecej niz 16. wiec sie nie martw i nie zadreczaj, ten test krwi jest pewny wiec badz spokojna pozdrawiam

Gość ach te tabletki
wykonuje sie je w laboratorium, to jest test z krwi, u mnie kosztuje 26zl pozdrawiam