Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lerła merlę

KREM KTÓRY PRZYCIEMNI MOJA CERĘ, pomożcie dziewczyny!!

Polecane posty

Gość lerła merlę

Dziewczyny, kobitki, wszytskie osobniki plci zenskiej, potrzebuje od was porady otoz moja cera troche juz wyblakla po wakacjach i opalenizna z twarzy zeszla, chcialabym sie was spytac ktory krem byscie polecily, ktory przyciemni delikatie moja skore?? wolalabym nie uzywac samoopalacza i nie byc zolta, chodzi mi o jakis krem, czy ten z serii Sopot Ziai bedzie dobry??

ja go uzywałam, chyba rok temu :) jest ok, tylku ważaj żeby nakładać równomierną warstwę, i po każdym zabiegu dokładnie umyj ręce między palcami ;) bo ja o tym raz zapomniałam i wyglądałam jak flaga tu ciemniejsza tu jaśniejsza :D a tak wógóle to pij soki z marchewką w składzie to również na zimę dobry i skuteczny samoopalacz od środka, tylko nie przesadz, żeby nie być pomarańczową ;) hmm to chyba tyle, ja jeszcze używam balsamu do ciała z odrobiną samoopalacza tez jest niezły z firmy Johnson :) Pozdrawiam!

Gość lerła merlę
dzięki żabuszka, weszlam na kwc, faktycznie sopot ma dobre opinie noi jest tani

A ja bym raczej polecila samoopalacz w piance Dax Cosmetic. Ten samoopalacz bardzo szybko sie wchlania, nie zapcyha porow, brozowi bardzo naturalnie i w ogole uwazam, ze ma sale plusy:) Trzeba go oczywiscie dobrze rozsmarowac i nie nakladac za duzo na raz, ale jesli z tym nie przesadzimy to bedzie na 100% ok:)

Dodam jeszcze, ze mi Sopot zapychal pory :( ale ja mam kosmicznie wrazliwa cere jesli o to chodzi wiec to zalezy jaka masz skorke.

Gość up_up_up_up