Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZYBKO PISZCIE PROSZE

CO BĘDZIE, JESLI DO 30 WRZESNIA NIE ODDAM INDEKSU?????????????????

Polecane posty

Gość SZYBKO PISZCIE PROSZE

a oddam 2go pazdziernika???

Gość farsasgshds
moga cie skreslic z listy studentow

Gość frodencja-emergencja
Mój starszy syn ,zawsze krę cił z indeksem. O mało co go nie skreślili ale jak oddawał to miał już pozdawane i nie mieli sumienia go wyrzucic.

Gość tiaaaaaa jasne
no jak to co? bedziesz musiala mi przez miesiac sluzyc na wszelkie mozliwe sposob, pasi?

Gość nowa_współlokatorka
nic bo 30.09 to sobota - dzień wolny pracy dziekanatu więc termin upływa w pierwszy dzień roboczy czyli 2.10.

Gość gfhsdsf
jesli nie oddasz go do rady na twoim wydziale (każda uczelnia, wydział ma w innym terminie ustalanym przez nich) to zwyczajnie skreślą cię z listy studentów. będziesz mogła wtedy kombinować ze wznawianiem studiów, może pójda ci na reke, może nie

Gość Pussy1983
Ale straszycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wystarczy napisac podanie do dziekana z prosba o przedluzenie terminu oddania indeksu.Nie boj zaby a bedzie ok:)

Gość dezawiu
Napisz o przedluzenie sesji jesli masz cos niezaliczone. A jak masz wszytko a brakuje Ci wpisu idz do dziekanatu i tam zaznacza.A dleczego nie mozesz oddac indesku do 30??

Gość zależey na jakim wydziale
u mnie poprostu traci się prawo do stypendium ale można spoko złożyć w połowie paźdxiernika :)

Gość anielcia
Ja nie oddałam,bo zapomniałam,dostałam opieprz i musiałam gonić za prof.po wpis z praktyki.Postraszyli ale nie wyrzucili.

Gość na mojej uczelnmi
u nas skreslaja z listy studentów

Gość juz Ci ktosd odpowiedzial
ze termin konczacy sie w dzien wolny zostaje przedluzony o nastepny dzien roboczy

1. zostaniesz wpisany na liste studentow przewidzianych do skreslenia. ta lista jest na poczatku kilka dni przed terminem. 2.skreslony z listy studentow i tu zalezy kiedy bo na kazdym wydziale uczelni to inny dzien i godzina. 3. jesli cie wpisza na liste studentow do skreslania bedziesz musial zaplacic za skerslenie z listy studentow skreslonych :P u mnie 380 zl. musisz to zrobic przeed uplywem 7 czy 14 dni od tego az otrzymasz decyzje dziekana o skrealeniu mowiac krotko odwolujesz sie od tej decyzji na podstawie tego ze uzyskkales zaliczenia 4. dlaczego nie pojdziesz po przedluzenie krotkie przeciez jest darmowe. eh wtedy do konca pazdziernika mozesz oddac. 5.zawsze mozna sie ugadac z dziekaniem o przedluzenie kilku dniowe sesji jesli musisz uzyskac wpisy podaje sie powod np. ze wyjechalres pracowales czy byles chory.

aha sesja konczy sie 30 jest to sobota ale dziekanat pracuje przynajmniej u nas.

Gość dziwne to
u mnie termin oddania indeksu to 2 tygodnie od zakończenia sesji poprawkowej