Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam ...

Czy marzysz o wyuzdanej,fajnej, szalonej 30-stce?

Polecane posty

luźnego związku, takiego, z którego nic nie wyniknie coby nie okazało się, że trzeba będzie \"prać skarpety\", ale jednak związku ponieważ każdemu człowiekowi w samotności łatwo nie jest, prawda?

Gość Dandys
Tak, zawsze o takiej marzylem :) W ostatnie wakacje nawet poznalem calkiem mlodo wygladajaca 36 latke (ja 21). Seks na wydmie...Mowila, ze od 3 lat nie miala faceta, ja zafundowalem jej 3 orgazmy i chyba sie zakochala :D Teraz ona czasami jest przejazdem w moim miescie, to spotykamy sie na male teta-a-tete

szukam kochanka, ale ty niezdecydowana jesteś - sorry - sprawiasz wrażenie, że nie wiesz czego chcesz:o abu rabi, oszczędzę Cię i jednak nie wyślę, po co masz się zniesmaczyć chopczyku?:D

no faktycznie, tego jeszcze nie widziałem, ale jak to mówą: grunt to samowystarczalność :P

...i komfort psychiczny:p nie muszę uganiać sie za pcią przeciwną:p:D hojnie mnie bozia obdarzyła;) a tak poważnie, jak ktoś te moje dzisiejsze bzdety przeczyta, nieźle mnie zjedzie:p

Gość piwko
ja tam o trzydziestkach zawsze marze najlepszy materiał do lozka:)

maaaaalutka !!!!!!!!!!!! no proszę nie spodziewałem się, że natknę się jeszcze na kogoś ze starej ekipy ;), tradycyjnie 🌻👄 aż mordę wykrzywia -> wystarczająco dużo, żeby wiedzieć co piszę :P

Gość klątwa
Wiesz mój mąż się właśnie z taką zadał , ma 31 lat i jest wyjątkową kurwą, bo rozbija rodzinę i niszczy moje dziecko.

Gość klątwa
A najlepsze, że ja razem z nią pracuje i ta szmata próbuje się do mnie uśmiechać, ale jeszcze nie wie kurwisko, że ją wkrótce przechytrze i zniszczę dziwkę. Cena jaką zapłaci, będzie bardzo wysoka za łąjdaczenie się z moim mężem.

hmmm dokąd to Cię przywiało -> a na to odpowiem słowami piosenki Budki Suflera, albo nie sama sie domyśl co to za piosenka ;)

Gość tam taram
nie jestes zla-szukasz kochanka wiec wiadomo o co chodzi!! jak sie komus niepodoba niech nie czyta

Gość tam taram
romans czy tylko sex??

Gość tioto
nie ladnie

tak jak napislam wczesniej, szukam wszystkiego na czasami........jestem wyjatkowa moze inaczej, potrafie byc....

Gość moim zdaniem ...
to jestes pieknie popierdolona ale nie przejmuj sie nie ty pierwsza :( moja stara tez ma pieknie w cabanie . Tylko ze ona w druga strone ... Ech qrwa zycie .... ide sie powiesic papa

To znajdz sobie kochanke. Wyjatkowa, bezproblemowa, nie majacej ochoty na meza, ani na dzieci.........

Gość tam taram
w pomorskim bywam niestety tylko przejazdem w delegacji pare razy w roku-SZKODA :-)