Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE ukladowi

Wladze w Polsce chce przejac jakis wielki , obcy UKLAD .

Polecane posty

Gość NIE ukladowi

Tak powiedzial Jaroslaw albo Lech , za pozna wlaczylem telewizor wiec nie wiem ktory bo juz podpis znikl :( Ciekawe kto stoi za tym ukladem , ja obstawiam Kubusia Puchatka , chce przejac nasz polski miod .

Gość leon i jego akordeon
ja myślę , że to będzie epizod 7 gwiezdnych wojen i chodzi o złego imperatora. Jakby taki uklad był , to ja na to jak na lato. Mi to lotto

Gość My kosmici
z planety Melmax mamy juz swoich ludzi WSZEDZIE !!!

Gość leon i jego akordeon
nie ! tylko nie mój akordeon !

Gość My kosmici
A wiec WOJNA !!!!!! ta mala kuduplowata planetka na krancu wszechswiata nam zwisa i zamieszkujacy ja drob !!!

Gość Też mi nowość
A kto załatwił KAMĘ i pozwolił Gudzowatemu na podkradaniu kasy z ropy ! ? KOSMICI ???

Gość aj waj
aj waj gewalt nie nie oddamy wladzy

Gość A kto
"wynegocjował" 25-cio % WAT na mat .budowlane i obiecywał ,że po wstąpieniu do ue obniży do 15% ! KOSMICI ??? A kto obiecywał,że na wojnie w IRAKU zarobimy kokosy ! KOSMICI ???

Gość Jarek-lesio
Nie, bo to my obiecywalismy :-) Ale po pijaku to nie zdrada :-p

Gość POstkomuna
Ten uklad to pozostalosci po PRL- czerwoni, komuchy, lewactwo- ktorzy caly czas zajmuja dobre i cieple posadki i zeruja na zarobionych przez was pieniadzach. Przez nich tak duze bezrobocie, sprzedawanie polskich firm za grosze obcym koncernom. To oni przez 17 lat doją Polskę. Kaczory zabrały sie za porządki. Likwidacja WSI, zmiany w sektorze finansowym, komisja sledcza. Postkomunistyczny uklad zostanie odłączony od koryta. I aby temu zapobiec zmajstrowal ta afere. Tusk, Niesiolowski, Pawlak- ta sama ekipa co dzis, zadzialala w 1992r i udaremnila niestety proby rzadu Olszewskiego, by usunac uklad z zycia politycznego. LUDZIE!! Szukajcie informacji takze w innych zrodlach niz TVN, bo potem nie ma cie pojecia co sie naprawde dzieje :-o

postkomuna to SLD, kryptokomuna to PiS jedyny prawdziwy układ, to sekta PiS i jej wyznawcy - wyprane mózgi bez zasad i honoru kierowane przez dwóch fanatyków

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haha moze np w telewizji trwam poszukac informacji? zeby tego sie dalo w ogole sluchac, bo jakos rozprasza mnie zawsze ten zajadly jezyk iscie prlowskiej propagandy.

a jak sie ustosunkujesz POstkomuno do targowicy w wykonaniu psiu a dokladnie lipinskiego w rozmowie z beger?

a w ogole to jest bardzo ciekawa prawidlowosc, ze miernoty nieradzace sobie z gospodarka i trudnymi tematami zawzse musza sobie jakis mit wymyslec do zwalczania zeby zaistniec.

Gość UKLAD
Was wszystkich obserwuje !!!! zydo-komunistyczno-masonsko-zielono ludzikowy uklad byl jest i bedzie a wkrotce opanuje swiat !!!!!

Gość spokojnie to tylko awaria
Kurcze,to jakaś spiskowa teoria dziejów!Gdzie ONI teraz siedzą?Narazie siedzą sami fajni goście z tych,co to ich PIS dopuścił do władzy.I śmieszne jest to,że wykończą ich ludzie którymi gardzili,ale ułożyli się z nimi,aby tylko władzy nie wypuścić z rąk...Wszędzie wietrzą spisek,może to jakaś forma schizofrenii?

A bezrobocie spada,bo masa ludzi pojechała za granicę.Jaki to argument?Różne źródła podają,że wyjechało ok.1,5 miliona Polaków.No i zostawili swoje miejsca pracy,stąd spadek bezrobocia.Ech,czas spakować walizki i kochać ten kraj z daleka.

Gość zmęczonaaaa
Zapomnieliście o cyklistach - winni są Żydzi, masoni i cykliści. Ja tylko czekam, żeby do jakiegoś programu programu publicystycznego zaproszono psychiatrę, żeby zdiagnozował kogo trzeba. Toż to klasyczna mania prześladowcza, a może i schizofrenia paranoidalna, wszędzie widzieć układ. :P

Gość pszczolka Maja tez w tym
maczala lapki, wiem z pewnych zródeł

Gość zmęczonaaaa
Już o Uszatku nie wspominając, tym zafajdanym karle reakcji. :D

Gość Jarek-lesio
na badaniach Pani powiedziała coś o schizofrenii maniakalnej, to jakaś gra komputerowa???? :-D

Gość Masz rację ...
to ma być usprawiedliwienie na korupcje w PiS - ie czyli spisek niewiadomo kogo z kim , tylko kto sie da na to nabrać ? Teraz rozumiem dlaczego PO nie chcialo wejść w koalicje z PiS, tusk wiedzial co robił, a ja naiwna wierzylam w PiS

Gość zmęczonaaaa
Tak, to sequel gry "pomroczność jasna" - rzecz jasna.

Ja bardzo proszę nie wciągać w układy Misia Uszatka.Lepiej sprawdzcie Koralgola!

Gość zmęczonaaaa
Od dawna wiadomo, że większość niedźwiedzi to agenci obcego wywiadu...

Gość kuku
za wszystkim stoi calineczka i jej banda gumisie. znam sie na takich numerach!

Gość zmęczonaaaa
Uważam, że w tych okolicznościach trzeba powołać komisję śledczą - 7 krasoludków. Na pierwszy ogień pójdzie CZERWONY Kapturek. Czerwony musi odejść!

Gość a kto uszyl kapturkowi
CZERWONE ubranko ?? sadze ze ta osoba tez jest podejrzana o dzialanosc agenturalna

Gość kuku
celne celne a smerfy? zorganizowana przestępczosc moim zdaniem