Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tu_jaaaaaaa

Jestem jakaś nietowarzyska.

Polecane posty

Gość Tu_jaaaaaaa

Koleżanka zaprasza na kawe, wykręcam się, bo mi się nie chce, wolę do domku do rodzinki. A później narzekam na brak znajomych, że nie ma z kim pogadać i przesiaduje na kafe.

Gość tolerancyjna na maxa
przeciez rodzinka ma pierwszeństwo a kolezanke zapros do siebie na kawke

Gość Tez tak mam
Nie lubię kaw z sąsiadkami, drinków ze znajomymi. Wole siedzieć w domu z mężem i synkiem, i albo grać w jakieś gry albo czytac książki. Jakoś mnie nie bawią babskie pogaduchy, przez to jestem nielubiana.

Jesteś panną czy mężatką? Z dziećmi czy bezdzietna? Młodziutką czy dojrzałą kobietą?

Gość Tu_jaaaaaaa
moze tak powinnam robić ale mówię ogólnie ten schemat wciąż u mnie sie powtarza, tu nie chodzi o konkretną koleżankę ale ciągle tak robię

Gość poprostu jesteś
domatorką..........ja nie widzę w tym nic złego.

Gość Tu_jaaaaaaa
mężatka, bez dzieci

Gość Tu_jaaaaaaa
Wiem, że to nic złego, że wolę męża od koleżanek. zresztą rozmawiam z nimi w pracy ale czasami przydał by się ktoś bliższy do pogadania.

A ja jestem żonaty bez dzieci i też nie chodzę z kolegami na piwo albo na mecze i też narzekam, że nie mam znajomych. Ale mnie takie życie by nie bawiło. Wolę spędzić wolny czas z kochaną żoneczką w \"kręgu domowego ogniska\". I jest nam z tym dobrze. I podobnie jak Ty też często tu zaglądam.

Gość Tu_jaaaaaaa
Mój mąż jest jeszcze większym domatorem niz ja, ciężko mu się ruszyc z domu, ja mam podobnie ale wydaje mi się , że nie powinnam tak często siedziec na kafe, że lepiej byłoby z ludźmi z reala.

Gość Tu_jaaaaaaa
Ale lepiej się poczułam, że ktos ma podobnie. Bo myśle czasami,że ze mną coś nie tak ale gdy znów kol. zaproponuje kawe to pewnie znów sie wykręcę.

Gość zeszyt55
a zaryzykuj kiedys tzn sorry ne kiedys a wnajblizszej przyszc, jak kolezanka zaprosi cie na kawe i pojdz z nia, mysle, ze nie bedzesz zalwoac;)przecez nic nie stracisz jak wyjdziesz od czasu do czasu, dobrze ci to zrobi;)

Gość Tu_jaaaaaaa
Dzięki za rady :)

Gość Tu_jaaaaaaa
TYLKO DOM I DOM RODZINA A WIECZORAMI POZA SIEDZENIEM NA KAFE MASTURBUJE SIĘ MARCHEWKĄ :-0

Gość i lovre flying
ja mam w zyciu rozne fazy... nachodzi mnie na towarzystwo, biore za telefon odnawiam kontakty, puby, wyjazdy, imprezy i cos sie dzieje.... potem na kilka miesiecy ucichami tak w kolko... teraz mam faze, ze najbardziej cieszy mnie zycie domatorki..... moze dlatego, ze jestem w ciazy i na szalenstwa nie mam ochoty.... najlepiej z rodzinka... no ale mam juz 29 latek :-)

Gość Tu_jaaaaaaa
Witam podszywacza

Gość Tu_jaaaaaaa
To ja jestem trochę starsza. Ale mam podobnie, czasami nie chcę się z nikim spotykać, tylko po pracy jak najszybciej do domku, bo tu wypoczywam ale czasami czegos brak a nie ma do kogo zadzwonić

Mi tez sie czasem nie chce nigdzie wychodzic, zwlaszcza jak jestem zrypana po calym dniu pracy i collegu, ale czasem sie przymuszam do wyjscia i potem nie zaluje. Bo tak naprawde nie ma to jak wypic sobie piwko z kolezanka, poplotkowac, pogadac od serca, powyglupiac i nabrac dystansu do zycia :)

Gość Tu_jaaaaaaa
Też tak czasami myslę, miłoby mieć kolezanki z którymi można wypić kawe czy piwko ale wydaje mi się znów że za stara juz jestem by się zmieniać

Gość Tu_jaaaaaaa
Więc chyba pozostaje mi kafe :) Tak jest wygodniej i nie muszę nigdzie wychodzić. Ludzie pisza, że tu tez można miec stałych znajomych a nawet przyjaciół więc...czemu nie :)