Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalittaa

pracuje jako tancerka go go

Polecane posty

Gość Lalittaa

i chciałam obalić pewne stereotypy że tancerki go go to nie jakeś dziwki jak wiele osób uważa, to zawód tancerki, do teg otrzeba mieć zdolności, umieć się ruszać, dbać o ciało, dużo ćwiczyć , to ciężka praca. I jest to rodzaj dziedziny artystycznej. A to moja fotka w klubie, gdzie tańczę: http://img140.imageshack.us/my.php?image=tojajajmw8.jpg nie mam niestety takiej aktualnej ale ta jest ok, robię to już 2 latka a teraz mam 21 lat i nie żałuję. Zarabiam dużo więcej nieżwiększość osób w moim wieku a mniej się napracuję. Nie jest źle. A do świecenia cyckami się można przyzwyczaić :D

Gość Lalittaa
mogę zarobić nawet do 3 tyś. tygodniowo i co z tego że poświecę trochę cyckami? Za to nie muszę wyjeżdzać do Londynu i tyrać na zmywaku żeby się utrzymaćjak dużo dziewczyn

Gość klot.z-fan
obciągasz z połykiem??

Gość klot.z-fan
przyjmujesz parujące klot'ze na klatę??:classic_cool: zakładam, że tak....więc za ile??

Gość A KYSZ A KYSZ
nieczysta dziewucho!!! tfu tfu tfu!

Gość Lalittaa
Chwalę się! Bo nie mam się na co żalić. Po prostu próbuję wam powiedzieć że to stereotypy że tancerki go go to dziwki- już pierwsze stwierdzenie "obciągasz z połykiem?" żałosne. Obciągam ale tylko mojemu chłopakowi!

Gość Lalittaa
no bo jest na to zapotrzebowanie! Wiecie ile facetów przychodzi do takich klubów bo w domu ich dziewczyny to wstydliwe szare myszki. Faceci po prostu lubią sobie popatrzeć. A jak jeszcze można na tym zarobić? Moja koleżanka pracuje w kauflandzie i zarabia 700 zł. a tyra po godzinach, czase po 15 godzin na dobe , nikt jej nie płaci za nadgodziny, szef drze sie na nią, traktuje pracowników bez szacunku. I co ma z tego ona? zmęczenie, załamanie, 700 zł na miesiąc. A studiuje na 3 roku wyższych studiów i za rok zasili grono bezrobotnych. A ja zarabiam 3 tyś. na tydzień, ona nigdy nawet na oczy nie widziała takiej kasy tylko za to że wieczorem potańczę trochę nago przed grupką facetów którzy jeszcze mnie podziwiają. No i kto tu jest nienormalny?

Gość Lalittaa
i dodam że nie jestem zmęczona, styrana, mam czas dla siebie, dla mojego chłopaka, luźne godziny pracy. Idę do pracy jak chcę , jak nie to nie idę.

Gość pierdolans
jebie was ?? ona tylko tanczy kurwa XXI wiek i taka ciemnosc :o

Gość Lalittaa
nie, to nieprawda. Myślę, że jest różnica między tym co piszesz a tym co robię. Nie wiem jak ktoś z własnej woli tyra (jak zwierzę!) żeby zarobić na życie za marne 700 zł. Ja wolę się rozebrać i dotać za miesiąc nawet 12 tyś Za rok, dwa otworzę własny biznes a oni dalej będą tyrac za grosze

Gość Lalittaa
Nie żalę się! Nie jestem w pracy bo pracuję sobie co drugą noc. Narazie nie studiuję jeszcze ale może za rok, kto wie?

Gość pierdolans
ludzie ..ona tylko tanczy. nie kurwi sie (przynajmniej z tego co pisze) czego sie czepiacie lacznie z Toba musztarda :o...myslaby kto ze taka swieta :o:o

Gość ffkeoew
chlopak wie, jak "pracujesz"?

Gość Lalittaa
dzięki pierdolans za wsparcie :) Oczywiście że tylko tańczę, absolutnie nic więcej!

Gość czemu zaraz
obrzucacie dziewczyne bloem? Ja bym nie mogla tak pracowac. Ale jej wierze, ze ma chlopaka i ze nie daje kazdemu d... - pomylily sie wam zawody. Wierze,ze jest mu wierna i ze moze tyle kasy zarobic (pewnie na czarno) ile mowi. Skad ta obluda? Nagle swietoszki sie porobily... Mohery pieprzone. Ja mialam propozycje, zeby byc modelka w Akademii Sztuk Pieknych. I co - to , ze pozowalabym nago to znacz,ze puszczalaymsie z innymi? Kobiece cialo jest piekne, czesto kobiety same bezwiednie sie ogladaja za ladnymi kobietami - niekoniecznie z zawisci. Czysta estetyka. Ja do tancerek go-go nic nie mam. I na pewno nie porownalabym ich do dziwek. Wiecj dziwek znam, kore zdradzaja facetow, a co tydzien biegaja do kosciola.

Gość Lalittaa
wie, nawet czasami przychodzi oglądać ;) Zresztą wie że tam mnie nikt nie zaczepi bo jest ochrona która pilnuje zeby nikt nie dotykał tancerek.

Gość cos krecisz
raz piszesz, ze studiujesz na 3 roku, a potem, ze jeszcze nie studiujesz.

Gość pierdolans
ale to jej sprawa jaka ma prace i nic Ci o tego tym bardziej jesli chodzi o krytyke

Gość daaaaap
dziwka. W koncu zarabiasz ciałem. Zgadza sie? Nie trzeba odbywac stosunkow, zeby byc nazywana dziwka. Sorry za brutalnosc.

Gość Lalittaa
nie ja studiuję na 3 oku tylko moja koleżanka o której pisałam że zarabia w kauflandzie 700 zł. więc czytaj uważnie. To modelki też są dziwkami bo też zarabiają ciałem. I np. baletnice.

jessssuuuu! Dziewczyna ma piękne ciało, tańczy na golasa, a jak się pozuje do aktów, to też od razu dziwka? A wszystkie lalki na plaży ze skrawkami materiału, przez które i tak wszystko widać, to też dziwki???? Co za ciemnogród......

Gość Lalittaa
dokładnie Figazmakiem , zgadzam się w 100 %.

Gość pierdolans
musztarodo mila ;) dalaeka jestem od zachwytow, ale sama doskonale wiesz ile tu plujacuch gownem pseudo pan :o

Gość daaaaap
Co innego pokazywanie ciala i zeby napaleni faceci placici ci za to, a co innego modelka, ktora reklamuje ubrania.

Gość pierdolans
oj musztardo..nie raz jebalysmy innych za glupoty :o nie nadymaj sie :P

Gość pierdolans
upakarzjacego...sie nadymalam :D